Voisiko tämä olla kiitorata työurallesi? Lennähdä kesätöihin kansainväliseen tunnelmaan.

 

Airpro on vuonna 1994 perustettu Finavian tytäryhtiö. Airpron asiakkaita ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat monipuolisia lentomatkustamisen palveluita. Henkilöstö koostuu 1300 palvelualan ammattilaisesta, joista yrityksessä ollaan erityisen ylpeitä.

 

Airprossa työskentelee mm. maapalveluhenkilöstöä matkustajapalvelussa ja rampilla, turvapalveluhenkilöstöä, matkustamohenkilökuntaa, asematason linja-autonkuljettajia ja logistiikkatyöntekijöitä. Tehtävänimikkeet ovat tyypillisesti Airport Service Officer, Security Officer, Cabin Crew, Cabin Manager, Ramp Bus Driver. Kiinnostuitko? Lue lisää erilaisista työtehtävistä. 

 

Airpro panostaa palvelun laatuun, osaamiseen ja onnistuneeseen asiakaskokemukseen. Kaikki työntekijät perehdytetään ja koulutetaan vaatimusten mukaisesti. Kuhunkin työtehtävään on olemassa tarkat pätevyys- ja kelpoisuusvaatimukset, joiden mukaisesti työntekijät koulutetaan työtehtäviin, varsinaista pohjakoulutusta ei edellytetä. Tehtävästä riippuen, hakijalle on eduksi perustutkinnot matkailualalta, kaupalliselta alalta tai logistiikasta. Asiantuntija- ja esimiestehtävissä menestyminen edellyttää korkeakoulu- tai erikoisammattitutkintoa. Työskentely lentokentällä on tehtävästä riippumatta asiakaspalvelutyötä, joten asiakaspalvelukokemuksesta on suuri etu.

 

Palvelukseen halutaan yhteistyökykyisiä, hyvän asenteen ja nuhteettoman taustan omaavia asiakaspalvelun ammattilaisia, joilla on halu kehittyä alan parhaiksi. Hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää. Lisäksi joissakin tehtävissä on erityisvaatimuksia esim. fyysisen kunnon tai kielitaidon suhteen.

 

Työ on taatusti mielenkiintoista ja pääset tutustumaan tehtäviin yli yksikkörajojen. Tule kesäksi kentälle!

 

Katso Airpron kesätyöpaikat ja muut uramahdollisuudet tästä.
Tutustu yritykseen työnantajana tästä.

 

Katja Kuusenmäki