Jo 35. kertaa järjestettävä Contact Forum pidetään ensi tammikuussa 23.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille suunnattu rekrytointitapahtuma.

Koko päivän kestävä ilmainen tapahtuma on suunnattu kaikkien alojen korkeakoulutetuille, niin fukseille kuin jo valmistuneillekin.

Löydä itsellesi sopiva yrityskulttuuri

Tällä kertaa tapahtuman teemana on yrityskulttuuri. Aihe on tärkeä, sillä hakijan yhteensopivuus yrityskulttuuriin on yksi merkittävimmistä rekrytointipäätökseen vaikuttavista tekijöistä.

Miten yritysten työkulttuurit eroavat toisistaan? Mistä voi tunnistaa, millainen kulttuuri itselleen sopii? Muun muassa näitä asioita pohditaan tapahtuman puheenvuoroissa. Suosittelemme ottamaan yrityskulttuurit puheeksi myös ständeillä yritysten edustajien kanssa, näin voit saada arvokasta tietoa itseäsi kiinnostavista yrityksistä.

Tuotteiden ja palveluiden vertaisarviot ovat yhä arkisempi osa elämäämme. “Työpaikkojen Tripadvisoriksi” kutsuttu vertailusivusto Tunto kokoaa yhteen työntekijöiden aitoja arvioita yrityksistä työnantajina. Tule kuuntelemaan Tunto-palvelun Sanna Koivurannan puheenvuoro työelämän läpinäkyvydestä ja vertaisarvioiden merkityksestä klo 12.30.

Verkostoituminen voi johtaa työhaastattelukutsuun

Mukana on yli sata työnantajayritystä, jotka ovat paikalla verkostoitumassa eri alojen opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kanssa. Kannattaa rohkeasti jutella eri yritysten edustajien kanssa ja kysyä avoimista työ-, harjoittelu- ja lopputyöpaikoista – voit löytää itsellesi aivan uusia mahdollisuuksia! Verkostoituminen kannattaa aloittaa jo opintojen alkupuolella, sillä aktiiviset työnhakijat laitetaan muistiin hyvin aikaisessa vaiheessa. Joka vuosi osa ständeillä syntyneistä keskusteluista johtaa työhaastatteluun ja uuteen työsuhteeseen.

Viime tapahtumassa relevanttien kontaktien syntymistä helpotettiin alakohtaisilla värikoodeilla. Värikoodit ovat käytössä myös tällä kertaa. Sekä työnhakijat että työnantajat voivat laittaa nimilappuunsa tietyn värisen tarran, joka kertoo minkä alan työtehtäviä etsii tai vastaavasti, minkä alan opiskelijoita yrityksen edustaja on erityisesti kiinnostunut tapaamaan. Näin hakija voi löytää yllättäviäkin yrityksiä, joilla ei tiennyt olevan oman alan paikkoja tarjolla. Myös yritysedustajien on helpompi avata keskustelu etsimänsä opintotaustan omaavien kävijöiden kanssa – molemmat voittavat.

Vältä jonot rekisteröitymällä ennakkoon

Tapahtumassa ei enää jaeta paperista messuopasta; Contact Forum 2020 -mobiilisovellukseen päivitetään viimeisin tieto mukana olevista yrityksistä ja messujen ohjelmasta. Sovellukseen aukeaa myös ennakkoilmoittautumiset ohjelmanumeroihin, muun muassa ilmaiseen CV-kuvaukseen ja CV-klinikkaan.

Ennakkorekisteröityminen tapahtumaan on jo alkanut. Ilmoittaudu mukaan ja lisää päivämäärä heti kalenteriisi!

Mitä? Contact Forum -rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille
Missä? Helsingin Messukeskus, messuhalli 4
Milloin? 23.1.2020 klo 10-17
Mitä mukaan? CV ja avoin mieli

Monster ja Tunto ovat mukana tapahtumassa myös messualueella, löydät meidät paikalta C1. Tule moikkaamaan!

Katso lisätiedot ja tutustu messuohjelmaan Contact Forumin verkkosivuilla.