Onko sinulla haussa työpaikka kesäksi tai valmistumisen jälkeen? Tule Contact Forum -tapahtumaan! Suomen suurin yksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille suunnattu rekrytointitapahtuma järjestetään 17.1.2018 klo 10–18 Helsingin Messukeskuksessa.

Koko päivän kestävässä tapahtumassa sinulla on mahdollisuus mm. tutustua eri alojen yrityksiin ja järjestöihin sekä keskustella edustajien kanssa uramahdollisuuksista ja laajentaa kontaktiverkostojasi. Messuilla sinun on mahdollista kuulla yritysten tulevista rekrytoinneista, jo ennen kun ne avautuvat julkiseen hakuun.

Messuille osallistuu yli sata eri alan yritystä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Suosittujen Instant Interview -pikahaastattelujen ja minimentorointien avulla voit parantaa työnsaantimahdollisuuksiasi.

Tapahtumassa on myös paljon kiinnostavia puhujia ja panelisteja eri aloilta. Puheenvuoroja kannattaa ehdottomasti käydä kuuntelemassa, jos esimerkiksi työmahdollisuudet Euroopan Unionissa tai henkilöbrändäys kiinnostavat.

Tavattavissa yli 100 työnantajaa ja tarjolla monipuolista ohjelmaa

Contact Forumin messupäällikkö Petra Paananen kertoo, miksi vierailu messuille kannattaa:

Contact Forum on mainio mahdollisuus kartoittaa, minkälaisia kiinnostavia mahdollisuuksia on työmarkkinoilla auki. Messuvierailijat saavat tiedon avoimista työ- ja harjoittelupaikoista suoraan yritysten edustajilta ja voivat messuosastoilla vieraillessaan pyytää ammattilaisilta parhaat vinkit erottua muista hakijoista sekä myydä itsensä heille töihin. Messuilla voi myös törmätä aivan uusiin kiinnostaviin työnantajiin,” Petra listaa.

Messuilla on työnantajayritysten lisäksi paljon oheisohjelmaa. Petra listasi tärppinsä tulevaan tapahtumaan:

Olemme järjestäneet messuvieraille monipuolista ohjelmaa, jota kannattaa hyödyntää. Tämän vuoden messuilla kannattaa ehdottomasti katsastaa oman alan mielenkiintoisimmat työnantajat ja osallistua Instant Interview -pikahaastatteluihin. Suosittelen laittamaan oman CV:n kuntoon vierailemalla CV-klinikalla ja CV-kuvauksessa. Ennen uuden CV-kuvan nappaamista voi vierailla maksuttomassa Salon Pepe Åhman pop-up parturi-kampaamossa laittamassa hiukset kuntoon valokuvausta varten. Lavaohjelmaa kannattaa myös käydä kuuntelemassa messuilla kiertelyn lomassa.”

 

Merkkaa siis 17.1. kalenteriisi ja tule paikalle! Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua.

Myös Monster on mukana Contact Forumissa, joten nähdään siellä! Löydät meidät messupaikalta B11.

Katso lisätiedot ja tutustu messuohjelmaan Contact Forumin verkkosivuilla.