Kaupallinen yhteistyö: Tutustu työnantajaan

 
Fazer tunnetaan suklaasta, mutta tiesitkö, että meitä on kaikkiaan Suomessa lähes 6 000 rohkeaa ja innostunutta tekijää töissä? Nyt on oivallinen hetki tutustua meihin lisää ja löytää työ, joka on juuri sinun makuusi.

Onko ruoka lähellä sydäntäsi? Ovatko ihmiset lähellä sydäntäsi? Tai parhaassa tapauksessa molempia? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Meillä on ympäri Suomea ja muissa Pohjoismaissa yhteensä noin 1 200 ravintolaa ja kahvilaa, joita kaikkia yhdistää asiakaskokemuksen vaaliminen. Etsimme tällä hetkellä palveluosaajia, ruokaa ja asiakkaita kunnioittavia uusia fazerilaisia tiimiimme. Upeita mahdollisuuksia on tarjolla sekä uraa suunnitteleville että myös jo kokeneemmille konkareille.

Mikä voisi olla sinun uusi työsi?

Ehkä etsit arkisin tehtävää päivätyötä nuorekkaassa ympäristössä, nuorten asiakkaidemme ruokaystävänä? Etsimme päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten ruokapalveluihin henkilöstöä, jolloin jätät oman kädenjälkesi nuorten ruokamuistoihin koulutien varrelle.

Ehkä oletkin kiinnostunut kansainvälisestä businesstunnelmasta? Olisitko Service Supervisor tai uraa aloittava kokki Finnairin loungessa, Helsinki-Vantaan lentokentällä. Täällä pääset tekemään työtä vaihtelevasti ja välillä voit nukkua aamulla pitkäänkin.

Tai miltä kuulostaa modernin lounasruuan valmistaminen, tarjoilu tai päällikkönä toimiminen? Upeita palvelukonsepteja ja täysin uudenlaisia tekemisen malleja löytyy meiltä monia, näistä erinomaisia esimerkkejä ovat mm. aivoruokaa, Wicked Rabbit, Tastory, tulevaisuuden ruokaa sekä Food&Co. Näitäkin konsepteja yhdistää aito asiakaslähtöisyys – yhdessähän tätä asiakkaan kanssa tehdään.

Kun tulet osaksi Fazer-perhettä, pääset tekemään työtäsi ihmisiä kunnioittavassa, tulevaisuuteen suuntaavassa, arvostetussa yrityksessä. Mikset hakisi jo?

Lue meistä lisää ja hae mukaan ja vinkkaa kaverillesikin.

urafazerilla.fi

Artikkeli on Fazerin tuottama.