Kaupallinen yhteistyö: Tutustu työnantajaan

 

Fazer tunnetaan suklaasta, mutta tiesitkö, että meitä on kaikkiaan Suomessa lähes 6000 rohkeaa ja innostunutta tekijää töissä? Nyt on oivallinen hetki tutustua meihin lisää ja löytää kesä- tai pidempiaikainen sesonkityö, joka on juuri sinun makuusi. Onko ruoka lähellä sydäntäsi? Ovatko ihmiset lähellä sydäntäsi? Tai parhaassa tapauksessa molempia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme paljon erilaisia mahdollisuuksia mm. makeistehtailla, keksitehtaalla, leipomoilla, kahviloissa, myymäläleipomoissa ja noin 600 ravintolassamme ympäri Suomen. Panostamme kattavaan perehdytykseen ja tuemme jatkuvaa oppimista sekä ammatillista kasvua. Teemme aktiivisesti töitä hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja yhteenkuuluvuuden eteen ja olemme ylpeitä sitoutuneista työntekijöistämme.

Luomme iloa ja hyvinvointia merkityksellisillä ruokakokemuksilla

Fazerin ravintolatarjontaan kuuluu mm.  henkilöstöravintoloita, oppilaitosten ravintoloita, tapahtumaravintoloita sekä kokouskeskuksia ja juhlatiloja. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville aamu- ja lounasvuoroon päättyen hyvissä ajoissa iltapäivällä n. klo 15.00. Tarjolla on mielenkiintoisia mahdollisuuksia jo kokeneille ammattilaisille mm. kokin tai kassatarjoilijan tehtäviin. Uraansa aloittelevia ja asiakaspalvelusta pitäviä työntekijöitä etsimme esim. ravintoloidemme astiahuoltoon ja keittiöaputehtäviin sekä lounaslinjaston hoitamiseen ja ravintolasalin siisteydestä vastaamiseen. Pääset osallistumaan osaamisesi karttuessa kassa- ja kahvilanhoitotehtäviin tai mahdollisesti jopa kouluttautumaan ravintola-alalla esim. kokiksi.

Fazer myymäläleipomoissa ammattileipurit leipovat alusta alkaen herkullisia leipiä yli 60 kaupassa ympäri Suomen. Leivomme aina oman myllyn jauhoista ja taikinamme saavat levätä pitkään, jolloin maku juurtuu ja kypsyy. Maun kruunaa rohkea paisto, joka antaa leivälle sen herkullisen ja rapean kuoren, josta käsin leivottu leipä tunnetaan.

Fazerin makeistehtaat sijaitsevat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Pääset perehtymään mm. suklaan, keksien, karamellien, lakritsituotteiden ja marmeladien valmistukseen aina raaka-aineista lähtien. Sinulla on tärkeä rooli tuotelaadun varmistuksessa sekä työturvallisuuden ylläpidossa. Teet yhteistyötä mm. tuotannon työnjohdon, kunnossapidon, prosessinkehityksen sekä laadun asiantuntijoidemme kanssa.

Fazerin leipomoissa Vantaalla, Lappeenrannassa ja Lahdessa valmistuu pakattuja leipätuotteita ja makeita leivonnaisia vähittäiskaupalle ja muille asiakkaille. Kesätyöntekijät työllistyvät teollisiin valmistus- ja pakkaustehtäviin tuotantolaitoksen ruoka- ja kahvileipäosastoilla tai tuotantolaitoksen lähettämöön päätehtävään asiakaskohtainen keräily.

Monipuolisessa tuotantoympäristössä pääset oppimaan uutta sekä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi päivittäisessä päätöksenteossa. Tarjolla on mielekkäitä haasteita ja tehtäviä niin kokeneille elintarvike-, prosessi- tai teknisen alan osaajille kuin työuraansa vasta aloittaville. Huomioithan, että työskentely tuotantoympäristössä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomenkielentaitoa sekä valmiutta työskennellä vuorotyössä.

Kesä- ja sesonkirekrytointimme ovat nyt käynnissä ja haettavat paikat päivittyvät viikoittain. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki avoimet kesän ja syksyn sesongin paikat. Kesätyöpaikka on ollut monen pitkän Fazer-uran alku – kenties sinunkin?

Fazer hakee kesä- ja sesonkityöntekijöitä

Artikkelin on tuottanut Fazer.