Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä ja millaisia uusia taitoja vaaditaan? Miten löydän ensimmäisen työpaikan valmistumisen jälkeen?

Jos olet opintojesi loppusuoralla oleva korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, ja mieltäsi askarruttaa yllä olevien kaltaiset kysymykset, tule huhtikuussa Amos Rexissä järjestettävään Future Forerunners -työelämätapahtumaan! Tapahtuman järjestäjinä toimivat Amos Rexin kumppaniyritykset Alma Media, KPMG ja LähiTapiola, jotka haluavat herättää keskustelua tulevaisuuden työelämästä ja tarjota opiskelijoille foorumin, jolla helpotetaan opiskelijastatuksesta työelämään siirtymistä.

Tapahtuman tiedot:

Aika: Tiistai 9.4.2019 klo 8.00-15.00
Paikka:
Taidemuseo Amos Rexin ja Bio Rexin tilat, Mannerheimintie 22-24 Helsinki

Ohjelmaosuuden päättymisen jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vierailla Amos Rexin taidenäyttelyssä veloituksetta!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtumassa pääset kuulemaan mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja Suomen liike-elämän huipulta. Yritysten omissa ohjelmalinjoissa pohditaan yrityskulttuurin merkitystä, nykyajan työnhakua sekä tulevaisuudessa tarvittavaa yrittäjähenkisyyttä. Yritysten omat ohjelmalinjat järjestetään kaksi kertaa, aamu- ja iltapäivällä, joten sinulla on mahdollisuus osallistua kahteen eri ohjelmalinjaan sekä kuunnella keynote-puheenvuorot.

Puheenvuoroissa Hanno Nevanlinna kertoo Futuricen ohjelmistoyritys tarinan ja sosiaalisen median vaikuttaja Mmiisas puhuu henkilöbrändäyksestä ja kuinka intohimostaan on mahdollista tehdä itselleen ammatti. Päivän aikana kuullaan myös paneelikeskustelu työelämän trendeistä, jonka alustaa Dagmarin Kirsi Laakso.

Tapahtuman juontaa toimittajana, kirjailijana ja yrittäjänäkin tunnettu Ronja Salmi.

Monsterin ohjelma käsittelee oman alan työpaikan saamista

Osana Almaa, myös Monster on vahvasti mukana Future Forerunners -tapahtumassa. Monsterin Menestyksen avaimet työnhaussa -ohjelmalinja käsittelee ennen kaikkea ensimmäisen työpaikan saamista valmistumisen jälkeen, oman urapolun löytämistä sekä työkaluja työnhaussa menestymiseen.

Työnhaun “piinapenkissä” rekrytoinnin ammattilaiset Wilma Vilén, Pipsa Aro ja Mirva Puranen vastaavat Monsterin koostamiin ajankohtaisiin työnhaun kysymyksiin.

KPMG:n ja LähiTapiolan ohjelmalinjat käsittelevät startup-yrittäjyyttä ja yrityskulttuurin merkitystä. Voit käydä päivän aikana kahdessa valitsemassasi ohjelmalinjassa.

Ilmoittaudu tapahtumaan