Miten voin johtaa itseäni ja omaa osaamistani? Mitä työnantajat odottavat tulevaisuuden osaamiselta? Entä millainen rooli tunneälyllä on jatkuvasti digitalisoituvassa työelämässä?

Jos olet opintojesi loppusuoralla oleva korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, ja mieltäsi askarruttaa yllä olevien kaltaiset kysymykset, tule Amos Rexissä järjestettävään Future Forerunners -työelämätapahtumaan!

Jo toista kertaa pidettävän tapahtuman järjestäjinä toimivat Amos Rexin kumppaniyritykset Alma Media, KPMG, LähiTapiola ja Telia jotka haluavat herättää keskustelua tulevaisuuden työelämästä ja tarjota opiskelijoille foorumin, jolla helpotetaan opiskelijastatuksesta työelämään siirtymistä.

Tapahtuman tiedot:

Aika: Tiistai 25.2.2020 klo 9-14
Paikka:
Taidemuseo Amos Rexin ja Bio Rexin tilat, Mannerheimintie 22-24, Helsinki

Tapahtumassa pääset kuulemaan mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja Suomen liike-elämän huipulta sekä ohjelmalinjoissa haastamaan itsesi lisäksi tulevaisuuden työnantajia. Tänäkin vuonna tapahtuman juontaa toimittajana, kirjailijana ja yrittäjänäkin tunnettu Ronja Salmi.

Ohjelmaosuuden päättymisen jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vierailla Amos Rexin taidenäyttelyssä veloituksetta!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Keskiössä tulevaisuuden työelämä ja itsensä johtaminen

Puheenvuoroissa pohditaan mm. minkälaisia asioita työnantajat odottavat tulevaisuuden osaamiselta ja työelämään siirtyviltä. Aivotutkija Katri Saarikivi puhuu tunneälyn ja empatian merkityksestä jatkuvasti muuttuvassa, teknologiakeskeisessä maailmassa. Suomen cheerleading-maajoukkueen päävalmentaja Maria Wahlroos kertoo oman tarinansa ja kertoo, miten itseään voi valmentaa kohti omia unelmiaan.

Ohjelmaosuuden päättää näyttelijä ja juontaja Roope Salmisen puheenvuoro, jossa hän kertoo kuinka sinnikkyydellä, motivaatiolla ja verkostojen avulla voi saavuttaa haluamansa työn, hankalasta alusta ja muiden sanomisista huolimatta.

Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus osallistua yhteen sinua eniten kiinnostavaan ohjelmalinjaan:

Tutustu ohjelmalinjojen kuvauksiin tarkemmin tapahtuman sivulla.

Osana Alma Mediaa, Monster ja Tunto ovat vahvasti mukana tapahtumassa. Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan