Oletko rautainen ja iloinen asiakaspalvelija vai toimistotyöstä innostuva? Haluatko nähdä, miten rautatiejärjestelmä toimii? Kiinnostaako vloggaus, valokuvaaminen tai blogin kirjoittaminen? Opiskeletko kenties ja haluat kerryttää oman alan työkokemustasi? Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, niin katso, mitä kesätyötehtäviä meillä on tällä hetkellä auki.

Rekrytoimme Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi 100 nuorta kesätöihin. Olemme vastuullinen työnantaja, joka kantaa kortensa kekoon ja on tukemassa nuorten työllistymistä. Osa paikoista on suunnattu 15-17 -vuotiaille ja osa nuorille aikuisille. Tarjoamme kesätöitä valtakunnallisesti eri paikkakunnilta.

VR Group liikuttaa koko Suomea. Olemme vastuullinen yritys, joka panostaa ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen. Rakennamme hyvinvoivaa työpaikkaa ja meillä tehdään töitä hyvässä hengessä yhteen hiileen puhaltaen.

Kehitymme ja uudistumme jatkuvasti, ja haluamme kehittää myös työntekijöitämme. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Meillä kesätöissäkin pääsee ihan aidosti käärimään hihat. Saat seuraksesi 8 000 työkaveria ympäri Suomen. Työjakson ajan pääset junailemaan myös vapaa-ajalla, rajattomasti ja maksutta!

Katso lisätietoa VR Groupista >>

Tutustu VR:läisiin

Seuraa meidän matkakumppaneita ja näet, mitä VR:llä tapahtuu. Matkakumppanit ovat eri tehtävissä toimivia VR:läisiä, ja he jakavat kanssasi mielenkiintoisimmat hetket työpäivistään. Seuraa somessa #vrduuni tai #matkakumppani.

Tule mukaan vaikuttamaan miljoonien ihmisten arkeen!

Katso VR Groupin avoimet kesätyöpaikat täältä >>