Vuoden työnantaja 2017

Työntekijä, nyt jos koskaan kannattaa ilmiantaa oma työnantaja, mikäli työskentelet parhaalle. Voit voittaa palkallisen vapaapäivän!

Pirkanmaan paras työnantaja 2017 palkitaan 25.1.2018. Vuodesta 1983 saakka järjestetyn kilpailun tavoitteena on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä. “Tänä vuonna halutaan korostaa erityisesti henkilökunnasta huolehtimista kuten henkilökunnan kehittämistä, motivointia ja hyvinvointia”, painottaa kilpailun projektipäällikkö Hanna Kurikko. Parhaat ehdotukset Vuoden Työnantaja -tiimi palkitsee tuotepalkinnoin ja yhdelle ehdottajista on luvassa pääpalkintona palkallinen vapaapäivä.

Kilpailun suojelija on Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi. Kaupin mukaan hyvä työnantajuus on avoimuutta ja yhdessä tekemisen meininkiä. “Työnantajalla on myös vastuu siinä, että luodaan kulttuuri, jossa kaikkia arvostetaan, kaikkien työpanosta arvostetaan ja tiedetään, missä on organisaation vahvuudet”, Kauppi jatkaa.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämään kilpailuun voivat osallistua kaikki pirkanmaalaiset yritykset koosta tai toimialasta riippumatta. Työntekijöiden ja yritysten ilmiantoja otetaan vastaan 25.9. – 29.10.2017 osoitteessa www.vuodentyonantaja.fi. Kilpailun löytää myös Facebookissa ja Twitterissä hashtagilla #vuodentyönantaja

Ehdotusten perusteella lopulliseen kilpailuun valitaan kymmenen yritystä, jotka käyvät läpi työnantajan arviointiprosessin. Lopullisen valinnan Vuoden työnantajaksi 2017 tekee pirkanmaalaisista elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva raati: Akira Ropo (pj), Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö, Pasi Mäkinen, Pirkanmaan yrittäjien toimitusjohtaja, Timo Antikainen, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja, Harri Airaksinen, Business Tampereen toimitusjohtaja, Mia Häkkinen, Pirkanmaan ELY-keskuksen projektikoordinaattori, Irene Impiö, Pirkanmaan TE-toimiston palvelujohtaja, Hannu Järvimäki, Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja sekä viime vuoden kilpailun voittajan Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

Ilmianna työnantajasi Vuoden työnantajaksi