Kaupallinen yhteistyö: Tutustu työnantajaan

 

Vuosi on vaihtunut ja voimme taas sanoa olevamme uuden kynnyksellä. Yrityksemme Valtti Henkilöstöratkaisut odottaa innoissaan, mitä kuluva vuosi tuokaan tullessaan.

Meille Valtin toimiston väelle vuosi 2018 oli kaikkinensa upea! Kasvoimme niin toimistolla tiiminä kuin yrityksenä liikevaihdollisesti paljon. Sovimme vuoden alussa yhteisistä tiimin pelisäännöistä ja olemme pitäneet niistä kiinni. Pelisäännöt liittyvät omien tiimijäsenten kunnioitukseen ja arvostukseen sekä tiimiläisten keskinäiseen luottamukseen.

Vietämme työpaikalla paljon aikaa, ja siksi onkin tärkeää, että siellä on jokaisella hyvä olla. Tai että on niin hyvä olla kuin mahdollista ja että voi kertoa omana itsenään muille, jos joku asia tuntuu kurjalta. Kukaan meistä ei ole kone ja siksi välillä kuuluukin harmittaa tai toisen käytös voi ihmetyttää. Pitää muistaa, että avoin kommunikaatio toimii parhaiten niin töissä kuin kotonakin.

Anna intuitiolle mahdollisuus

Itse perehdyin vuoden 2018 aikana kirjallisuuteen, jossa käsiteltiin tietoista johtamista. Tietoinen johtajuus kiinnostaa minua erityisen paljon, sillä olen saanut huomata, että kun uskoo sekä itsestään että ihmisistä hyvää ja luottaa asioiden järjestymiseen, niin asiat monesti myös järjestyvät. Kun pitää omat tuntosarvensa herkkinä ja pyrkii nostamaan omaa tietoisuuttaan universumin tapahtumista, usein pääsee osaksi sellaista tapahtumien ja sattumien ketjua, millaista ei olisi voinut kuvitella. Kun luottaa intuitioonsa ja siihen, että asiat menevät siihen suuntaan kuin on tarkoitettu, voi itse keskittyä toteuttamaan tavoitteitaan.

Joskus oma intuitio on kovin vahva siitä, että juttu on hyvä ja onnistuu, vaikka rationaalisesti ajateltuna ratkaisu ei tunnukaan kaikista järkevimmältä. Kun oma mieli on avoin näkemään mahdollisuuksia hetkessä, voi päästä tekemään ja kokemaan sellaista, jonka tietää sydämessään olevan oikein. Välillä, ja oman kokemukseni mukaan useimmiten, on hyvä ns. antaa universumin tehdä päätöksiä rationaalisuuden vastaisesti. Jos se tuntuu sydämessä hyvältä ja voit sanoa olleesi itsellesi rehellinen, niin silloin asia luultavasti kannattaa tehdä.

Avoin kommunikaatio ja uudet ajattelumallit – unelmat on luotu toteutettaviksi!

Uskallan väittää, että rohkean ja hieman vaikeankin tiimiytymisemme sekä uusien ajattelumallien omaksumisen ansiosta saimme kasvatettua liikevaihtoamme 25 %:lla vuoden 2018 aikana. Kun ihmiset ihan oikeasti kokevat olevansa osa sellaista porukkaa, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä ja jossa kaikki tekevät parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen, on kaikki tavoitteet ja unelmat mahdollista saavuttaa. Sen opetti vuosi 2018.

Lähdemme nyt siis rohkein ja avoimin mielin kohti vuotta 2019. Yrityksemme haluaa jatkossakin olla luotettava ja eteenpäin pyrkivä toimija. Uudelle vuodelle on taas asetettu uudet kasvutavoitteet ja niitä lähdemme rohkeasti metsästämään.

 

Kuluvan vuoden käänteitä innolla odottaen ja kaikille menestystä ja onnea toivottaen,

Laura Helasjoki-Ristimäki
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy