Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, joka ylläpitää 24 lentoasemaa eri puolella Suomea 1400 ammattitaitoisen ja osaavan henkilön voimin. Konserniin kuuluu myös kaksi tytäryhtiötä, Lentoasemakiinteistöt Oyj sekä Airpro Oy.

Finavian toiminnan ydin on tinkimätön turvallisuus ja asiakaslähtöinen ajattelu. Heidän palvelulupauksensa, For Smooth Travelling – sujuvasti matkaan, kiteyttää jokapäiväisen työnteon keskeisen tavoitteen.

Turvallisuus ja asiakaslähtöisyys ovat myös osa Finavian arvoja, jotka heillä ohjaavat vahvasti toimintaa. Muita arvoja ovat tehokkuus ja uudistumiskyky muuttuvassa toimintaympäristössä, yhteistyökyky ja avoimuus viestinnässä eri sidosryhmille, sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuun huomioiminen kaikessa toiminnassa.

Kesätyöntekijä pääsee Finavialla kiinni monipuolisiin työtehtäviin

Finavia palkkaa vuosittain noin parikymmentä kesätyöntekijää erilaisiin työtehtäviin, kuten talous- ja asiakaspalvelutehtäviin, sekä monipuolisiin kunnossapito- ja projektitöihin. Finavia arvostaa tehtäviin sopivaa koulutusta, ja jonkin verran työkokemustakin on jo hyvä olla.

Yhteistyökyky ja hyvä palveluasenne ovat tärkeitä ominaisuuksia Finavialla. Lisätietoja työtehtävien sisällöistä ja toiveista kesätyöntekijöille löytyy työpaikkailmoituksista.

Haku Finavian kesätyöpaikkoihin on käynnissä 8.3.2015 saakka, joten hae mukaan ja starttaa urasi voimakkaasti kasvavassa, ainutlaatuisessa toimintaympäristössä!

Tutustu Finaviaan työnantajana

Katso Finavian avoimet työpaikat täältä

 

Mirva Puranen