Innostaako kaupan ala? Kesko tarjoaa joka kesä töitä tuhansille kauppiashenkisille nuorille ympäri Suomen. Suurin osa kesätyöpaikoista sijoittuu kauppoihin, mutta työtä on tarjolla myös toimistossa ja varastoilla.

 

Kesätyö K-ryhmässä on hyvä ponnahduslauta työelämään. Kesätöissä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta työkavereilta kaupan tekemisestä. Pääset kartuttamaan kokemusta, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa.

 

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka ytimessä ovat itsenäisten kauppiasyrittäjien luotsaamat kaupat. Työntekijöitä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. K-ryhmäläisiä työskentelee kahdeksassa maassa jo yhteensä 45 000. Aktiivisuus palkitaan ja isossa talossa löytyy kehittymismahdollisuuksia moneen suuntaan.

 

Oletko siis itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava sekä palveluhenkinen työntekijä? Seuraa ilmoituksia alla olevan linkin kautta tai kysele kesätöistä suoraan oman alueesi K-kauppiaalta.

 

Katso Keskon avoimet kesätyöpaikat tästä.
Lue lisää Keskon kesätyömahdollisuuksista ja hae K-ryhmään kesätöihin.

 

Katja Kuusenmäki