Kaupallinen yhteistyö: Koti Puhtaaksi

 

 
Täytä hakemus ja voita!

Myyntiedustajaksi Suomen parhaaseen (ja siisteimpään) työpaikkaan

great place to work 2019
Määrätietoisen asenteen, jatkuvan kehittymisen ja yhteen hiileen puhaltamisen lopputulemana kotisiivoukseen erikoistunut yritys Koti Puhtaaksi ränkättiin Suomen Parhaaksi Työpaikaksi valtakunnallisessa Great Place To Work -tutkimuksessa 2019 keväällä. Tunnustuksen myötä lisääntyneen tunnettuuden mukana boostia on saanut myös asiakashankintamme. Suuren kysynnän ja muutenkin tasaisen vahvan kasvun tueksi etsimme nyt myyntitiimiin myyntiedustajia, joiden missio on tuottaa asiakkaille arvoa vapauttamalla ajankäyttöä.

Tätäpä se on käytännössä:

Käytännössä suurin osa päivistäsi tulee kulumaan asiakkaiden aloitteesta sovittujen tai asiakashankintatiimimme sinulle valmiiksi kalenteriin buukkaamien suunnittelukäyntien hoitamisessa, joita suoritat noin 4 päivässä. Suunnittelukäynneille varataan aikaa 1-1,5 tuntia. Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan siivoustarve ja suunnitella tämän mukainen siivouspalvelu asiakkaan arkeen, sekä tietysti saada asiakkaalta ostopäätös.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, olisi seuraavat asiat hyvä omata, tai ainakin halu niiden oppimiseen löytyä:

Ja näiden asioiden ansiosta viihdyt meillä varmasti:

Täytä hakemus ja voita!

Vielä pari faktaa meikäläisistä:

Olemme nuorekas, kasvava sekä kunnianhimoinen perheyritys, ja myös kotisiivous alana on hyvin kasvava. Haluamme Suomeen onnellisempia ihmisiä, ja mahdollistamme sen parhaan mahdollisen kotisiivouspalvelun myötä asiakkaille. Haluamme myös mullistaa puhtausalaa koko Suomessa mm. lisäämällä alan arvostusta. Lisäksi panostamme älyttömän paljon työyhteisöön, sillä työperheemme voidessa hyvin asiakkaatkin voivat hyvin. Tästä kertonee jotain viimevuosina muutkin saavuttamamme tunnustukset:

Sijoittuminen kahtena vuotena peräkkäin GPTW Top 10:iin! Vuonna 2018 Koti Puhtaaksi Oy valittiin Pirkanmaan vuoden työnantajaksi. Toimitusjohtaja Saana Tyni on valittu puhtausalan vuoden esimieheksi 2019. Syksyllä 2017 Koti Puhtaaksi Oy valittiin vuoden kotipalveluyritykseksi ja vuonna 2015 saimme laatusertifikaatin. Jei hyvä me kaikki!! Toki meilläkin on omat haasteemme, kuten kaikilla, mutta hyvästä erinomaisena meidät erottaa se, että puutumme asioihin. Yhdessä. Työssä on voimaa, yhteistyössä ylivoimaa!

Myönnä vaan rohkeasti, että rupesi kiinnostelemaan ja täyttele hakemus Suomen parhaaseen työpaikkaan 60 sekunnissa (tai yritä tehdä nopeusennätys ;)) niin jutellaan lissää!

Tutustu myös ihmeessä meihin tarkemmin, katso mitä Yle kertoi meistä ihan vasta! Ja jos tuli mieleen kyssäreitä, kilauta myyntipäällikkö Saila Tynille 044-2584569 🙂

Säännöt 1 000 € arvonnalle:

  1. Palkinto on 1 000 € käteistä, ja se luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti.
  2. Arvonta suoritetaan kaikkien hakemuksen täyttäneiden kesken 15.12.2019, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan kaksi haastattelukertaa ja videolla suosituksensa/kokemuksensa käynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön. Tekstit kirjoittaa ja kuvat sekä videot tuottaa Koti Puhtaaksi Oy.
  3. Mikäli emme tavoita voittajaa maanantaihin 30.12.2019 kello 18:30 mennessä siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebook-viestitse, voiton lunastusoikeus raukeaa.
  4. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Koti Puhtaaksi Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvotteistaan.
  5. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
  6. Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.
  7. Liityt samalla Koti Puhtaaksi Oy:n postituslistalle. Emme häiritse siua kovin usein, mutta tiedotamme tulevista arvonnoista ja muista ajankohtaisista, mielenkiintoisista asioista.

Hae minuutissa ja voita!

Artikkelin on tuottanut Koti Puhtaaksi Oy.