Kaupallinen yhteistyö: Koti Puhtaaksi

 

 
Täytä hakemus ja voita!

Siistijäksi Suomen parhaaseen (ja siisteimpään) työpaikkaan!

Määrätietoisen asenteen, jatkuvan kehittymisen ja yhteen hiileen puhaltamisen lopputulemana kotisiivoukseen erikoistunut Koti Puhtaaksi Oy ränkättiin Suomen Parhaaksi Työpaikaksi valtakunnallisessa Great Place To Work -tutkimuksessa 2019 keväällä.

Siistissä tiimissämme on nyt siistijän paikka avoinna!

Tätäpä se on käytännössä:

Käytännössä työsi tapahtuu arkisin klo 7-17 välillä. Työtä tehdään pareittain joko autolla liikkuen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Laadun varmistamiseksi työkohde on tuttu vähintään toiselle työparista. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siistijän tehtävistä, mutta me arvostamme laadukasta työtä, joten perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, olisi seuraavat asiat hyvä omata:

Ja näiden asioiden ansiosta viihdyt meillä varmasti:

Hae minuutissa ja voita!

Vielä pari faktaa meikäläisistä:

Olemme nuorekas, kasvava sekä kunnianhimoinen perheyritys, ja myös kotisiivous alana on hyvin kasvava. Haluamme Suomeen onnellisempia ihmisiä, ja mahdollistamme sen parhaan mahdollisen kotisiivouspalvelun myötä asiakkaille. Haluamme myös mullistaa puhtausalaa koko Suomessa mm. lisäämällä alan arvostusta. Lisäksi panostamme älyttömän paljon työyhteisöön, sillä työperheemme voidessa hyvin asiakkaatkin voivat hyvin. Tästä kertonee jotain viimevuosina muutkin saavuttamamme tunnustukset:

Sijoittuminen kahtena vuotena peräkkäin GPTW Top 10:iin! Vuonna 2018 Koti Puhtaaksi Oy valittiin Pirkanmaan vuoden työnantajaksi. Toimitusjohtaja Saana Tyni on valittu puhtausalan vuoden esimieheksi 2019. Syksyllä 2017 Koti Puhtaaksi Oy valittiin vuoden kotipalveluyritykseksi ja vuonna 2015 saimme laatusertifikaatin. Jei hyvä me kaikki!! Toki meilläkin on omat haasteemme, kuten kaikilla, mutta hyvästä erinomaisena meidät erottaa se, että puutumme asioihin. Yhdessä. Työssä on voimaa, yhteistyössä ylivoimaa!

Myönnä vaan rohkeasti, että rupesi kiinnostelemaan ja täyttele hakemus Suomen parhaaseen työpaikkaan 60 sekunnissa (tai yritä tehdä nopeusennätys ;)) niin jutellaan lissää!

Tutustu ihmeessä meihin tarkemmin, katso mitä Yle kertoi meistä ihan vasta! Ja jos tuli mieleen kyssäreitä, kilauta aluepäällikkö Tanja Wilanderille 045-6948919 🙂

Säännöt 1 000 € arvonnalle:

  1. Palkinto on 1 000 € käteistä, ja se luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti.
  2. Arvonta suoritetaan kaikkien hakemuksen täyttäneiden kesken 15.12.2019, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan kaksi haastattelukertaa ja videolla suosituksensa/kokemuksensa käynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön. Tekstit kirjoittaa ja kuvat sekä videot tuottaa Koti Puhtaaksi Oy.
  3. Mikäli emme tavoita voittajaa maanantaihin 30.12.2019 kello 18:30 mennessä siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebook-viestitse, voiton lunastusoikeus raukeaa.
  4. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Koti Puhtaaksi Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvotteistaan.
  5. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
  6. Koti Puhtaaksi Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.
  7. Liityt samalla Koti Puhtaaksi Oy:n postituslistalle. Emme häiritse siua kovin usein, mutta tiedotamme tulevista arvonnoista ja muista ajankohtaisista, mielenkiintoisista asioista.

Hae minuutissa ja voita!

Artikkelin on tuottanut Koti Puhtaaksi Oy.