Työnhaussa törmää yhä useammin tilanteeseen, jossa ensimmäinen haastattelukierros tehdään nauhoittamalla vastauksia työnantajan esittämiin kysymyksiin. Lähes jokainen joutuu myös pohtimaan erottautumista ja sen vaikeutta hakijamäärien ollessa suuria.

Nyt voit ilmoittautua mukaan 22.10. Helsingissä pidettävään Monster Klubi-työnhakutilaisuuteen, jossa asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä videohaastattelussa menestymiseen sekä sopivalla tavalla huomiota herättävän video-CV:n rakentamiseksi. Samalla saat vinkkejä CV:si ilmeen visualisoimiseksi.  Tilaisuus on avoin kaikille työnhakijoille ja on maksuton.

Vieraat

Riku Malkki Recruitby.netistä on toiminut sähköisen rekrytoinnin parissa lähes 10 vuotta, ja valottaa tällä klubilla videohaastattelun saloja sekä antaa vinkkejä videohaastattelussa onnistumiseen. Saat mahdollisuuden osallistua mielikuvitushaastatteluun, jolla simuloidaan oikeaa videohaastattelua. Lisäksi saat halutessasi palautetta harjoituksesta.

Videokuvaaja, näyttelijä ja yrittäjä Gogi Mavromichalis jakaa sinulle toimivia kikkoja video-CV:n kuvaamiseen ja kameran edessä olemiseen. Intohimosi ja persoonallisuutesi tulevat parhaiten esille sinusta itsestäsi, ei printatusta CV:stä. Video-CV on tästä syystä hyödyllinen väline välittää intohimosi ja persoonallisuutesi työnantajalle – ja mikä hienointa, jokaisella on nykyaikana välineet sen tekoon.

Yksi tapa erottautua on rakentaa CV:stä visuaalisempi, esittää asioita kuvioin ja graafein, ja käyttää värejä, palkkeja, kuvia ja muita tehokeinoja. Vinkkejä CV:n visualisointiin erilaisia työkaluja käyttämällä antaa Monsterin työnhakuasiantuntija Mirva Puranen.

Ilmoittaudu pian, sillä paikat täyttyvät nopeasti!

Paikka ja ohjelma:

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

14:00-14:30 Avaussanat sekä vinkit CV:n visualisointiin
Mirva Puranen, Specialist, Job Seeker Services, Monster.fi

14:30-15:15 Videohaastattelut tulevat, oletko valmis?
Riku Malkki, Product Director, Recruitby.net

15:15-15:45 Video-CV: anna persoonasi näkyä!
Gogi Mavromichalis, videokuvaaja, näyttelijä, yrittäjä

15:45-16:00 Loppuyhteenveto ja keskustelua

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen

Monster.fi