Mikä on Monster Klubi?

Monster Klubista löydät ajankohtaiset ja hyödylliset työelämäsisällöt. Jaamme sivuillamme konkreettisia vinkkejä onnistuneeseen työnhakuun, tietoa työelämän ajankohtaisista ilmiöistä sekä kiinnostavia uratarinoita. Haluamme inspiroida ihmisiä löytämään unelmiensa työpaikan ja herättää keskustelua innostavasta työelämästä.

Monster Klubi on Monsterin julkaisema ja ylläpitämä sivusto. Monster on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista, ja jatkamme yhä alan edelläkävijänä tavoitteenamme palvella niin työnhakijoita kuin työnantajia. Meidän kauttamme löydät päivittäin tuhansia avoimia työpaikkoja tehtävään tai alaan katsomatta. Monsterin kautta voi etsiä työpaikkoja yli 50 maasta: www.monster.fi.

Monster järjestää työelämä- ja työnhakuaiheisia Monster Klubi -tapahtumia eri teemoilla ympäri vuoden. Näistä tapahtumista kerromme lisää tällä sivustolla, joten ole kuulolla. Twitteristä löydät tilaisuuksien keskustelua: #monsterklubi.

Monster Klubi -tapahtumien keskustelua jatketaan työnhakijoille tarkoitetussa Facebookin suljetussa ryhmässä. Jos haluat keskustella, verkostoitua, kysyä ja jakaa tukea muilta työnhakijoilta, voit liittyä ryhmäämme täällä: Monster Klubin suljettu FB-ryhmä.

Menestystä työnhakuun!