Katso videolta, kuinka Monsterin tarina on alkanut ja miten Monster on kehittynyt vuosien varrella.

Suomen Monster täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Ehkä joku muistaakin, että alun perin toimimme nimellä Jobline. Kun aloitimme vuonna 1998, avoimista työpaikoista ilmoitettiin lähinnä printtijulkaisuissa, esimerkiksi sanomalehdissä. Paljon on muuttunut niistä ajoista.

Vuoden 2004 lokakuussa Joblinesta tuli Monster, joka on osa kansainvälistä Monster Worldwide -verkostoa. Nimi Monster herätti aluksi hämmennystä, mutta sen alkuperäinen idea ei tarkoita hirviötä, vaan ennemminkin jättimäistä, valtavan suurta – Monsterin perustajan Jeff Taylorin sanoin: ”No more big ideas, we need a MONSTER idea”.

Monster on alusta asti ollut osa Alma Mediaa ja yhteistyömme on vain tiivistynyt vuosien varrella. Kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme auttaa paremmin työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa. Esimerkiksi vuonna 2006 toimme Suomeen ensimmäiset virtuaaliset rekrymessut. Tänä vuonna lanseerasimme pyyhkäisytoimintoon perustuvan työnhaun mobiilisovelluksen.

Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja jatkamme yhä alan edelläkävijänä tavoitteenamme palvella niin työnhakijoita kuin työnantajia. Kun haluat edetä urallasi tai löytää jotain parempaa, Monster on tukenasi.