Maaliskuun Monster Klubia vietetään henkilöbrändäyksen parissa. Aiheeseen johdattelee piinkovan omakohtaisen kokemuksen omaava Jarkko Sjöman. Hän on henkilöbrändäyksen, vaikuttajaviestinnän ja digitaalisen myynnin johtavia asiantuntijoita Suomessa. Jarkon omaa viraaliansioluetteloa SlideSharessa on käynyt katsomassa jo neljännesmiljoona ihmistä. Hän onkin SlideSharen yksi maailman seuratuimmista vaikuttajista ja henkilöbrändeistä. Aikaisemmin hän on toiminut rahoitus- ja rekrytointialalla sekä liiketalouden kouluttajana.

Jarkko on kiinnostunut sosiaalisen median mahdollisuuksista, oman osaamisen markkinoinnista, avainasiantuntijan viestinnästä ja sisältömarkkinoinnin vaikuttavuudesta digitaalisissa kanavissa. Hän tietää, miten asiantuntijasta synnytetään digitaalinen henkilöbrändi ja media.

Jarkon oppien myötä ymmärrät, mitkä ovat digitaalisen viestinnän konkreettiset vaikutukset löydettävyyteesi asiantuntijana, ja saat mukaasi konkreettisia eväitä oman brändisi rakentamiseksi.

Ilmoittaudu pian, sillä tapahtumamme täyttyvät nopeasti! Tämä tapahtuma lähetetään myös webinaarina, johon voit ilmoittautua edellä olevan linkin kautta.

Paikka ja ohjelma:
Torstai 31.3. Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki
13:00 Kahvitarjoilu alkaa
13:30 Tilaisuuden avaus, Mirva Puranen, Monster.fi
13:45 Asiantuntijasta digitaalinen henkilöbrändi ja media, Jarkko Sjöman
15:15 Loppuyhteenveto ja kysymyksiä
15:45 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on tarkoitettu työnhaussa oleville yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi