Monster Klubi-työnhakutapahtumassa keskustellaan maaliskuussa osaamisesta.

Alma-talolle Helsinkiin kokoontuu joukko asiantuntijoita paneeliin (panelistien esittelyt alempana), jonka aikana on tarkoitus selvittää muun muassa minkälaista osaamista nyt ja erityisesti tulevaisuudessa tarvitaan, minkälaisia odotuksia työnantajilla on heidän tulevien työntekijöidensä osaamisen suhteen, miten omaa osaamistaan voi ja kannattaa kehittää, sekä miten omaa osaamista voi sanoittaa ja tuoda esille.

Ilmoittaudu pian mukaan ja lähetä meille samalla kysymyksesi, johon toivot panelistiemme ottavan kantaa!

Luvassa on mielenkiintoista keskustelua eri näkökulmista, sekä varmasti jokaiselle jotakin uutta pohdittavaa omaan osaamiseen ja sen kehittämiseen liittyen.

Paikka ja ohjelma:
Keskiviikko 29.3. Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki
12:00 Kahvitarjoilu alkaa
12:30 Tilaisuuden avaus, Mirva Puranen, Monster
12:45 Panelistit esittäytyvät
13:10 Osaaminen nyt ja huomenna – paneelikeskustelu
14:30 Loppuyhteenveto ja kysymyksiä
14:45 Tilaisuus päättyy

Kokemuksiaan ovat jakamassa:

Ahti Avikainen, Erityisasiantuntija, Työ- ja elinkeinoministeriö
Ahti työskentelee ministeriön työllisyys- ja yrittäjyysosastolla TE-palvelujen kehittämisen parissa. Hänen erityisosaamistaan ovat nuorten ja korkeasti koulutettujen asiat, ammattien ja osaamisen luokittelujärjestelmät, sekä työnhaku- ja yrittäjyysvalmennukset. Työ- ja elinkeinoministeriön keskeisenä tehtävänä on luoda hyviä edellytyksiä yritystoiminnalle ja elinkeinoelämälle ja vahvistaa tätä kautta kilpailukykyä sekä työllisyyttä.

Perttu Jämsén, Asiantuntija, Sitra
Perttu Jämsén työskentelee Sitrassa asiantuntijana Uusi työelämä ja kestävä talous –teemalla. Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Työmme tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.

Leena Rautiainen, Senior Advisor, Azets People
Leena on kansainvälisissä konsultointihankkeissa kouliintunut johdon valmentaja ja konsultti. Pitkään kokemukseen sisältyy vuosia Accenturen johtavana muutoshallinnan konsulttina, projektipäällikkönä Nokialla sekä valmennusyrittäjänä. Leenan ominta alaa ovat johdon ja esimiesten valmennukset sekä osaamisen johtaminen. Leena on KTM, työnohjaaja STOry, sertifioitu coach ja työyhteisösovittelun asiantuntija. Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan tarjoaja. Azets People, joka tunnettiin aiemmin nimellä Virvo, tarjoaa palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, rekrytoinnin ja johdon konsultoinnin palveluita.

Aki Reinimäki, kehittämisasiantuntija, VTM
Aki Reinimäki työskentelee kehittämisasiantuntijana Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:ssä. Hän tuntee moniosaajien työelämän koukerot ja vastaa jäsenille tarjottavien palvelujen kehittämisestä. Generalistina hän tietää, millaista on pohtia oman osaamisen kehittämistä ja sanoittamista. Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on uuden aikakauden ammattiliittojen edelläkävijä. YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä.

Tommi Elomaa, yrittäjä, työnhaun ratkaisutoimisto Werks
Tommi Elomaa on kasvuyrittäjä ja jo kaksi vuotta auttanut ihmisiä löytämään uusia töitä B2B myynnin ja markkinoinnin keinoin. Palvelun nimi on Werks ja sitä voisi verrata käänteiseen suorahakuun. Toimeksiantajana on työtä etsivä henkilö ja tavoitteena on auttaa häntä löytämään uusi mielenkiintoinen työ mahdollisimman nopeasti. Ennen yrittäjyyttä Tommi toimi yli 20 vuotta finanssialalla tehden lähes kaikkea mikä vain liittyi asiakkuuksiin, myyntiin, markkinointiin ja uuden kehittämiseen. Noiden vuosien aikana hän oli mukana sadoissa rekrytointiprosesseissa ja vastasi myös osaamisen kehittämisestä ja osaamisen tukipalveluista omilla liiketoiminta-alueillaan.

Tapahtuma on tarkoitettu yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster