Monster Klubi -työelämätapahtumassa sukelletaan torstaina 4.5. tunneälyn maailmaan. Luvassa on inspiroiva esitys siitä, miten tunteet ja niiden johtaminen voivat muuttaa kaiken – niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Tilaisuuteen voit osallistua paikan päällä Helsingissä tai tilata tallenteen, joka toimitetaan sinulle sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Tunneäly menestystekijänä työelämässä

– Miten tunteiden tunnistaminen ja johtaminen auttavat menestymään?

Tunneäly on kykyä tunnistaa tunteiden merkitystä ja käyttää näitä tietoja hyväkseen. Kaikki lähtee yksilön tavasta toimia sisältä käsin, ulkoisten vaatimusten sijaan. Kun ymmärrämme ja arvostamme omia sekä muiden tunteita, tuloksena on hyvinvoiva ja menestyvä yksilö. Tunneälyn merkitys korostuu työelämässä yhä enemmän esimerkiksi tekoälyn yleistyessä.

Millaisia valmiuksia työelämän kiihtyvä muutos meiltä vaatii? Miten tunteiden johtaminen voi auttaa haasteiden edessä? Miksi 90 %:lla huippusuoriutujista on korkea tunneäly?

Tunneluennoitsija, Emotion Tracker -sovelluksen perustaja ja Tunnekuvakirjan tekijä Camilla Tuominen johdattaa meidät tunnesekamelskasta tunteiden ymmärtämiseen ja johtamiseen.

Tunneälyä Camilla kuvailee metataidoksi, jonka avulla osaat ottaa lukuisia muita taitoja käyttöösi. Tule siis kuuntelemaan ja oppimaan, kuinka voit paremmin tunteita ymmärtämällä saada itsellesi mahtavan uuden voimavaran ja menestyä valitsemallasi urapolulla.

Tapahtuman tiedot ja ohjelma:
Torstai 4.5.2017 Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

13:00 Kahvitarjoilu alkaa
13:30 Avaussanat, Katri Laakso, Monster.fi
13:40 Tunneäly menestystekijänä työelämässä – Miten tunteiden tunnistaminen ja johtaminen auttavat menestymään, Camilla Tuominen, Emotion Tracker
14:40 Loppuyhteenveto, kysymyksiä ja mahdollisuus verkostoitua
15:00 Tilaisuus päättyy

Paikan päälle Alma-talolle mahtuu 100 ensimmäistä, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla pian mukaan! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja linkin, jonka kautta voit myös tarvittaessa perua osallistumisesi.

Ilmoittaudu Alma-talon tapahtumaan tai tilaa tallenne täällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Camilla Tuominen, Emotion Tracker

Camilla on start-up yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, tunneluennoitsija, visualisoija sekä kolmen teini-ikää lähestyvän pojan äiti. Hänestä piti alun perin tulla taiteilija, arkeologi tai psykologi, mutta päätyikin kauppakorkeakouluun, liikkeenjohdonkonsultiksi ja markkinointitoimistoon projektijohtajaksi. Lopulta hän löysi elämäntehtävänsä tunteista ja lähti unelmansa perään keväällä 2012, jolloin alkoi Emotion Tracker -sovelluksen kehitys. Camillalta on ilmestynyt hänen kirjoittama ja kuvittama kirja “Tunnekuvakirja – tunnesekamelskasta tunteiden ymmärtämiseen” (Readme.fi 2016) ja “ Koululaisen rahakirja” (Readme.fi 2016) yhdessä Terhi Majasalmen kanssa. Hänellä on ollut oma radio-ohjelma tunteista (Diippii shittii – tunteet työelämässä, Radio Rapu 2014-2015) ja hänellä on visuaalinen blogi Huffington Postissa. Lisää Camillasta: www.emotiontracker.fi