Syyskauden toisessa Monster Klubi-työnhakutapahtumassa tunnistetaan piilotyömahdollisuuksia ja tehdään kurkistus tulevaisuuteen ja uuden työn löytämisen tapoihin. Vieraiksi saamme Matti Kataran mm. urapalveluja ja rekrytoivia koulutusohjelmia tarjoavalta Saranen Consultingilta, sekä Mikko Kesän Suomen tulevaisuutta tutkivasta Sitrasta. Vieraidemme tarkemmat esittelyt löydät hiukan alempaa.

Piilossa olevat työmahdollisuudet sekä työnantajan kontaktointi

Matin esityksessä käydään läpi työnhaun eri lähteitä keskittyen erityisesti piilossa oleviin työmahdollisuuksiin. Mistä ne löytyvät ja miten työnantajaa kannattaa kontaktoida piilotyöpaikan selvittämiseksi? Miten kerron omasta osaamisestani kontaktointitilanteessa ja mitkä ovat hyviä kysymyksiä työpaikasta puhelinkeskustelussa?

Uudet reitit ja valmiudet seuraavaan työhön

Mikon puheenvuoro tarkastelee tulevaisuussuuntautuneesti, mutta käytännönläheisin esimerkein sitä, miten uutta työtä voi saada. Sitra teetti vuoden 2015 lopussa laajan kyselytutkimuksen, jossa 5000 ihmistä kertoi miten he ovat työtä saaneet ja miten he aikovat saada sitä jatkossa. Kyselyyn voi tutustua helposti ja vuorovaikutteisesti testin avulla, joka löytyy Sitran sivuilta.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu 100 ensimmäistä, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan!

Keskiviikko 26.10. klo 12:30-15:00
Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

Kahvitarjoilu alkaa klo 12.

Tapahtuma on tarkoitettu työnhaussa oleville yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi

************

Matti Katara, Saranen Consulting
Matti on työskennellyt pitkään Saranen Consultingillä keskittyen erityisesti ICT-alan Outplacement- ohjelmiin. Projekteja Matti on vetänyt monille suurille ICT-alan toimijoille kuten Microsoftille, Tiedolle, Elisalle ja Nokialle. Aikaisemmin Matti on toiminut HR konsultoinnin ja rekrytoinnin parissa. Saranen Consulting yrityksenä tukee henkilöitä uusien työmahdollisuuksien löytymisessä urapalvelujen ja rekrytoivien koulutusten muodossa.

Mikko Kesä, Sitra
Mikko työskentelee vanhempana neuvonantajana Sitrassa työelämän taitekohdat – avainalueella. Sitralle uusi työelämä-teema keskittyy edistämään työelämän uudistumista talouden ja työmarkkinoiden haasteisiin ja tulevaisuuteen paremmin sopiviksi – ihminen keskiössä. Mielenkiinnon kohteena on erityisesti miten ihmiset tehokkaammin löytäisivät uutta työtä, osaivat ennakoida paremmin uravaihdoksia ja hyödyntäisivät omaksi edukseen myös uusia työllistymiskeinoja. Mikko itse on tutkinut ja konsultoinut työelämäkysymyksissä yli 15 vuotta ja työskentelee myös itse tällä hetkellä Sitran lisäksi myös itseään työllistävänä yrittäjänä.