Vuosi lähenee loppuaan ja Monster toivottaa kaikille menestyksekästä vuotta 2018. Tässä vaiheessa onkin hyvä palata hetkeksi vielä kuluneeseen vuoteen ja muistella sitä, minkälaiset asiat askarruttivat ja puhututtivat vuonna 2017.

Monster Klubin luetuimpien juttujen listalta löytyy joukko vuoden 2017 kiinnostavimpia työelämän ja työnhaun aiheita. Listasimme tähän tämän vuoden 10 luetuinta juttuamme. Jäikö joku juttu lukematta? Otsikkoa klikkaamalla pääset alkuperäiseen artikkeliin.

Ryhmähaastattelu tulossa? Näillä vinkeillä pääset jatkoon

Ryhmähaastattelua käytetään usein hakuprosessin osana yksilöhaastattelujen lisäksi. Näillä vinkeillä annat itsestäsi positiivisen mielikuvan ja erottaudut eduksesi ryhmähaastattelussa.

5 pahinta mokaa työhaastattelussa – Näin vältät ne!

Työhaastattelussa tulee joskus toimittua ajattelemattomasti. Uravalmentaja Pilvi Nybom kertoo tyypillisistä haasteista työhaastattelutilanteessa ja ratkaisuja siihen, miten voit välttää ne.

Varmistaako soitto rekrytoijalle pääsyn työhaastatteluun?

Kiinnostavan työpaikan löydettyään tulee seuraavaksi pohtineeksi, soittaisiko työnantajalle ja onko sillä merkitystä haastatteluun pääsyn kannalta.

Jos päätät soittaa rekrytoijalle, on valmistautuminen puheluun ensiarvoisen tärkeää. Ei kannata soittaa vain todetakseen, että teillä oli avoin työpaikka. Tästä artikkelista löydät asioita, joita kannattaa miettiä ennen puhelua rekrytoijalle.

10 vinkkiä timanttisen video-CV:n kuvaamiseen

Video-CV on yksi hyvä tapa antaa työnantajalle tai rekrytoijalle mahdollisuus tutustua persoonaasi heti rekrytointiprosessin alussa. Kuitenkaan rekrytointikonsultit eivät vieläkään huku videohakemuksiin tai -ansioluetteloihin Olisiko se sinun keinosi erottautua työnhaussa? Lue vinkit video-CV:n kuvaukseen.

5 toimivan CV:n tunnusmerkkiä

Jokainen CV on tekijänsä näköinen, mutta on tiettyjä asioita, joita hyvin laaditusta CV:stä yleensä löytyy. Tarkista, löytyvätkö nämä sinun CV:stäsi.

Ammattirekrytoijien vinkit työhaastatteluun

Ammattirekrytoijat kertovat miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua, milloin soittaa rekrytoijalle ja mitä kysymyksiä haastattelutilanteessa esittää.

Suorahaku on tätä päivää tehtävän tasosta riippumatta

Suorahaku on monen ajatuksissa tapa etsiä ja rekrytoida henkilöitä vain johtotehtäviin. ManpowerGroupin Research Consultant Tapani Aittoniemi torppaa nämä väitteet alkuunsa. Suorahaulla etsitään niin määräaikaista myyntiassistenttia kuin toimitusjohtajaakin ja kaikkea tältä väliltä.

Haaveiletko lähteväsi ulkomaille töihin? Näin teet haaveesta totta

Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Tästä artikkelista löydät vinkkejä, miten ulkomaille töihin lähtemistä kannattaa valmistella.

Visuaalinen CV on tapa erottua työnhaussa

Oletko kokeillut muokata ansioluetteloasi visuaalisemmaksi? Visuaalisin keinoin on mahdollista kertoa työnantajille itsestäsi jotain sellaista, mitä voisi olla hankala sanoin kuvailla lyhyesti.

Ammattirekrytoijien vinkit CV:n ja työhakemuksen tekoon

Miten erotun muista työnhakijoista? Pitääkö hakemuksessa olla hakijan ikä ja kuva? Kuusi ammattirekrytoijaa jakaa omat vinkkinsä onnistuneen CV:n ja työhakemuksen tekoon.

 
Katso avoimet työpaikat