On selvää, että mobiililaitteet ovat tänä päivänä tärkeä osa elämäämme – hoidamme helposti puhelimella niin pankki- kuin vakuutusasiatkin. Kuitenkin työnhaku on vielä perinteisti mielletty tietokoneella tehtäväksi. Tähän asti työpaikkailmoitusten selailu on onnistunut kohtuullisen hyvin mobiililaitteilla, mutta itse hakeminen on ollut joko hankalaa tai välillä jopa mahdotonta.

Kuitenkin kiinnostusta mobiilityönhakuun on selkeästi. Toteutimme kevään aikana verkkosivuillamme kyselyn, jonka mukaan 77 % Monsterin sivuston kävijöistä on joko hakenut tai halunnut hakea töitä mobiililaitteella. 9 % vastaajista on yrittänyt hakea työpaikkaa mobiilissa, mutta haku on syystä tai toisesta keskeytynyt.

työnhaku sovellus

Monster-työnhakusovellus nyt ladattavissa

Monster haluaa tehdä työn hakemisesta vaivattomampaa ja siksi olemmekin lanseeranneet avuksesi Monster-työnhakusovelluksen. Sovelluksemme avulla löydät avoimet työpaikat helposti ja kiinnostavan työpaikan osuessa kohdalle, voit ottaa yhteyttä työnantajaan helposti vain yhdellä pyyhkäisyllä.

Sovellus ehdottaa profiilisi ja haluamasi sijainnin perusteella sinulle soveltuvia työpaikkoja, joita voit hakea pyyhkäisemällä älypuhelimen näyttöä oikealle tai ohittaa epäkiinnostavan työpaikan pyyhkäisemällä vasemmalle.

Voit käyttää sovelluksessa Monster.fi-profiiliasi tai ladata CV:si esimerkiksi puhelimestasi tai ulkoisesta pilvipalvelusta.

Sovelluksen kautta hakiessa työnantajalle lähtee automaattisesti antamasi yhteystiedot ja CV.

Sovelluksessa voit:

Lue lisää ja lataa sovellus