Olet varmasti kuullut, että suurin osa työpaikoista on ns. piilotyöpaikkoja. Haluaisit käyttää aikaasi enemmän tulokselliseen työnhakuun, mutta käytännön työkalut ja neuvot puuttuvat. Tiedät verkostoitumisen tärkeyden, muttet tiedä mistä aloittaa.

Monster Klubi tarjoaa torstaina 19.11. kattavan iltapäivän tämän aiheen ympäriltä. Ilmoittaudu pian mukaan, sillä tätä aihetta on toivottu paljon! Tilaisuus on avoin kaikille työnhakijoille ja on maksuton.

Luvassa on käytännönläheinen paketti siitä, miten nopeuttaa omaa työllistymistään keskittymällä piilotyöpaikkojen etsintään. Kuulet käytännön tarinoita ja saat konkreettisia vinkkejä oman työnhaun vauhdittamiseksi. Tällä klubilla saat myös tietää, millä keinoilla ja mistä kanavista työnantaja etsii hakijoita – ja mitä hakijoiden pitäisi tehdä tullakseen löydetyiksi.

Koulutus sisältää alustuksia, itsenäisiä tehtäviä ja yhteisiä keskusteluita. Ote on kannustava ja innostava – sivuvaikutuksena voi olla roppakaupalla ideoita omien piilotyöpaikkojen kalasteluun!

Vieraat

Riikka Pajunen on työskennellyt vuodesta 2002 henkilöstönkehittämisen, rekrytoinnin ja uraohjauksen tehtävissä kansainvälisissä konsultointiyhtiöissä (mm. Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval ja HRM Partners). Viime vuodet Riikka on valmentanut satoja eri alojen työnhakijoita, asiantuntijoita ja esimiehiä Montevista Oy –valmennusyrityksessään.

Kalle Toivonen toimii johto- ja asiantuntijatason rekrytointiin erikoistuneen Experiksen liiketoimintajohtajana.

Paikka ja ohjelma:

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

13:30-13:45 Avaussanat ja Monsterin vinkit aiheeseen
Mirva Puranen,  Manager, Job Seeker Services, Monster.fi

13:45-15:15 Miten piilotyöpaikkoja löydetään, luodaan ja lähestytään?
Riikka Pajunen, KM, ratkaisukeskeinen valmentaja, Montevista

15:15-15:45 Miksi työnantajat pitävät työpaikkoja ”piilossa”?
Kalle Toivonen, liiketoimintajohtaja, Experis

15:45-16:00 Loppuyhteenveto ja keskustelua

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi