Nuorkauppakamari on nuorille aikuisille suunnattu kansainvälinen poliittisesti sitoutumaton kouluttautumisjärjestö, joka pyrkii kehittämään jäsentensä työelämä- ja johtamistaitoja, yrittäjyyttä sekä sosiaalista vastuuta.

Nuorkauppakamaritoimintaan osallistumalla on mahdollista vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin ja kehittää itseään mm. erilaisten projektien muodossa.

Nuorkauppakamaritoiminta on Suomessa aktiivista ja sille on hyvät puitteet. Kattojärjestö Suomen Nuorkauppakamarit palkittiin tänä nuorkauppakamarien maailmankokouksessa Amsterdamissa Most Outstanding National Organization 2017 -tunnustuksella.

Tammerkosken Nuorkauppakamari hakee uusia jäseniä

Tampereen alueella toimiva Tammerkosken Nuorkauppakamari etsii nyt uusia innostuneita jäseniä. Tammerkosken Nuorkauppakamarissa on jäseniä n. 100 ja se onkin yksi Suomen suurimmista Nuorkauppakamareista. Jäsenten joukossa on mm. asiantuntija-, päällikkö- ja johtotehtävissä työskenteleviä ihmisiä.

Jäseniksi on haussa 25–40-vuotiaita itsensä kehittämisestä ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita nuoria aikuisia. Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin, projekteihin, tapahtumiin ja kokousmatkoihin.

“Nuorkauppakamaritoiminta on antanut minulle todella paljon, olen saanut mahdollisuuden tavata erilaisia ihmisiä eri aloilta, olemme toteuttaneet yhdessä hienoja projekteja ja vaikuttaneet yhteiskunnallisiin asioihin”, kertoo Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Hannu Järvimäki, joka on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2010. Järvimäki liittyi toimintaan mukaan, koska halusi tavata uusia ihmisiä rennon oppimisen ja itsensä kehittämisen merkeissä. Hän kannustaakin kaikkia kiinnostuneita tulemaan mukaan, vaikka ei tuntisikaan entuudestaan ketään, sillä nuorkauppakamari on hyvä tilaisuus verkostoitua eri alojen ihmisten kanssa.

Hae Tammerkosken Nuorkauppakamarin jäseneksi

Haku päättyy 30.11.2017, joten toimi nopeasti!

After work -tilaisuudessa mahdollisuus tutustua nuorkauppakamarin toimintaan

Tammerkosken Nuorkauppakamari järjestää after work -tilaisuuden kaikille nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille tämän viikon perjantaina 17.11. kello 16–18 Tampereen Aussien Barin alakerrassa avoimen.

Tapahtuma on hyvä tilaisuus saada lisätietoa järjestön toiminnasta ja tutustua nykyisiin jäseniin. Katso illan tarkemmat tiedot tapahtuman Facebook-eventistä.

 

Kuva © Mirai Image
Teksti: Krista Vuori / Monster.fi