Vain harvat meistä tietävät kunnolla mitä osaavat. Oman osaamisen tunteminen on kuitenkin kaiken A ja O, kun haluaa pärjätä hyvin työelämässä.

Tule Monster Klubille Helsinkiin 10.12. kuuntelemaan ja oppimaan, miten sinä voisit hyödyntää omaa osaamistasi paremmin. Inspiroimassa klubilla on tällä kertaa osaamisen ja kehittämisen parissa vuosia työskennellyt nykyinen yrittäjä Elina Arasola.

Hän auttaa sinua vastaamaan mm. näihin kysymyksiin:

– Miten sinä näet oman osaamisesi?
– Miten suhtaudut kokemustietoosi?
– Mitä kaikkea työelämässä hyödyllistä olet oppinut harrastuksissasi?

Tule muuntamaan koulutuksesi ja kokemuksesi osaamisiksi. Elina käy läpi osaamisen moniulotteisuutta sekä sitä, miten niputtaa ja ilmaista omia osaamisiaan eri tavoin, esimerkiksi osaamispohjaisen CV:n avulla. Ota uusi ote osaamiseesi: laajenna käsitystäsi siitä mitä osaat!

Ilmoittaudu pian, sillä tilaisuutemme täyttyvät hyvin nopeasti.

Paikka ja ohjelma:

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki
14:00-14:15 Avaussanat ja Monsterin kuulumiset
Mirva Puranen, Manager, Job Seeker Services, Monster.fi
14:15-15:45 Miten voit hyödyntää omaa osaamistasi paremmin?
Elina Arasola, Yrittäjä, SmartUp!
15:45-16:00 Loppuyhteenveto ja keskustelua

Elina Arasola on työskennellyt osaamisteeman ja monipuolisten kehittämistehtävien parissa useissa eri rooleissa. Viime vuosina hän on keskittynyt yksilöllisen osaamisen, työurien ja yritysten henkilöstön sparraamiseen, hiljaisen tiedon siirtämiseen sekä edellisten digitaaliseen tuotekehitykseen. Elina itse tekee tällä hetkellä neljättä uraansa yrittäjänä perustamassaan SmartUp Oy:ssä. Tutustu Elinan ajatuksiin, taustoihin ja touhuihin Twitterissä @ElinaArasola, nettisivuillaan, Instagramissa elinaarasola ja LinkedInissä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi