Kaupallinen yhteistyö: Tutustu työnantajaan

 

Rakastan monipuolista työtä, asiakaspalvelua ja haluan myös kehittyä urallani. Osuuskaupasta sain ne kaikki!

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on monelle nuorelle ensimmäinen kosketus työelämään. Niin oli myös minulle. Perehdytys aloitetaan jo ennen ensimmäistä työpäivää. Ja sitten kun pääsee itse työn pariin, on joku auttamassa alkuun.

Pääsin vuonna 2010 kesäharjoitteluun silloiseen ravintola Amarilloon. Kokemattomuudestani huolimatta onnistuin heittäytymään asiakaspalveluun, vaikken aina tiennyt vastauksia asiakkaiden kysymyksiin. Yritys oli kuitenkin tärkeintä!

Sain paljon tukea silloisilta työkavereiltani ja turvallisen ympäristön ammatilliselle kehittymiselleni. Harjoittelun jälkeen sain kesätöitä ravintola Rossosta muutamaksi kesäksi. Näiden kesien aikana ehdin tehdä monipuolisesti ravintolan eri tehtäviä, kuten tarjoilua, tiskaamista, annosten pöytiin tarjoilua ja ruoan valmistusta.

Pääsinkin sitten 2014 vakituiseksi tarjoilijaksi Rossoon. Ehdin myös vuosien varrella tutustua Pirkanmaan Osuuskaupan muihin toimipaikkoihin, kuten pubeihin ja baareihin. Pääsin tutustumaan erilaisiin työympäristöihin ja hyviin tyyppeihin. Muutama vuosi myöhemmin löysin itseni upouudesta ravintola Puistosta.

Joulukuussa 2018 päätin repäistä ja hakea Pirkanmaan Osuuskaupan konttorille HR-harjoittelijaksi opintojani ja ammatillisia tavoitteitani tukemaan. Pääsin harjoitteluun ja tässä sitä ollaan jälleen oppimassa uutta. Keväällä 2019 otin myös muita haasteita vastaan ja toimin ranskan kielen opettajana peruskoulussa Kangasalla. Mihinköhän seuraavaksi?

Kannustan sinuakin hakemaan töihin Pirkanmaan Osuuskauppaan, koska:

Katso avoimet työpaikat yrityksessä

Samuli Silin
HR-harjoittelija, Pirkanmaan Osuuskauppa

samuli silin Pirkanmaan Osuuskaupassa on töissä kaupan, ravintolan ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Meillä henkilökuntaa koulutetaan, tuetaan ja palkitaan. Haluamme, että työntekijöidemme on mukava herätä töihin joka aamu. Siksi meillä panostetaan hyvään, motivoivaan ja tasa-arvoiseen työilmapiiriin. Meillä on jatkuvasti haku päällä – etsimme eri alojen osaajia ja sellaiseksi aikovia. Jos haluat hurmata asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, tsekkaa avoimet paikat pokrekry.fi ja hae meille töihin jo tänään! Meillä pidetään huolta omista!

Seuraa meitä: