Etenkin uran alkuvaiheessa verkostoituminen on ensiarvoisen tärkeää. Omia verkostojaan voi kartuttaa esimerkiksi liittymällä alakohtaisiin keskusteluryhmiin sosiaalisessa mediassa tai osallistumalla erilaisiin tapahtumiin.

Vuoden 2018 alussa perustettu Relevant Circles on jäsenyyteen perustuva alle 30-vuotiaiden korkeasti koulutettujen yhteisö, joka tarjoaa luontevan ja rennon tavan tutustua työuran kannalta merkityksellisiin ihmisiin ja luoda tulevaisuuden kannalta arvokkaita kontakteja.

Yhteisön perustajien mukaan pidempään työelämässä olleille ja jo urallaan edenneille on olemassa lukuisia eri ammattilaisverkostoja, mutta ei juurikaan vasta työelämään siirtyville ja omaa työuraansa aloitteleville.

Liittymällä Relevant Circles -yhteisön jäseneksi, sinulla on mahdollisuus:

Jos konsepti kiinnostaa ja haluaisit tulla tutustumaan yhteisön järjestämiin tapahtumiin liittymättä jäseneksi, tämän vuoden kolmeen ensimmäiseen tapahtumaan on mahdollista tulla tutustumaan ostamalla lipun erikseen.

Monster mukana maaliskuun Henkilöbrändäys-tapahtumassa

Monster on yhtenä kumppanina torstaina 1.3. Helsingin keskustassa järjestettävässä Relevant Circles -jäsentapahtumassa, jonka aiheena on henkilöbrändäys.

Nykyajan työnhaku ei ole enää pelkästään työhakemuksen ja ansioluettelon lähettämistä, vaan itsensä ja oman osaamisensa markkinointia. Maaliskuun tapahtumassa pohditaan, minkälainen on hyvä henkilöbrändi, joka toimii erottautumiskeinona työnhakijoiden massasta ja miten sellainen rakennetaan.

Kiinnostuitko?

Katso lisätiedot ja osta lippu