Suosittu Monster Klubi-työnhakutapahtuma kurvaa 19.5. Tampereelle!

Klubilla kuulet rekrytoijien ajatuksia muun muassa siitä, mitä sosiaalisen median kanavia työnhaussa oikeasti tarvitaan, mitä eri kanavissa kannattaa työnhaun näkökulmasta tehdä ja miksi ja miten rekrytoijat somea hyödyntävät. Aiheesta ovat keskustelemassa asiantuntijat Alma Medialta, ManpowerGroupilta, StudentWorkilta sekä Suomen Telecenteriltä.

Ilmoittautuessasi voit esittää myös omia kysymyksiäsi aiheesta, ja toki vielä paikan päällä on mahdollisuus kysymyksille.

Kaikilla työnantajilla on myös tarjolla monipuolisia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joten ilmoittaudu pian mukaan päivittämään työnhakutaitojasi ja verkostoitumaan työnantajien kanssa.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhaussa oleville ja on maksuton. Mukaan mahtuu 80 ensimmäistä!

Torstai 19.5. Alma Median aula ja auditorio, Siperia, Tampere

12:30 Kahvitarjoilu alkaa
13:00 Alkusanat Monsterilta
13:15 Yritykset esittäytyvät
13:40 Paneelikeskustelu – sosiaalinen media ja työnhaku
14:30 Vapaata keskustelua ja tutustumista yritysten ständeillä

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16.

Mukana olevat työnantajat

Alma Media –konserniin etsitään verkko-osaajia sisällön tuottamisen tueksi toimituksiin, markkinointiin ja myyntiin. Alma Manu hakee jakajia jakeluun. Lehtipainossa, myynnissä ja lehtien toimituksissa avoimia tehtäviä sijaisuuksiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin eri puolille Suomea.

ManpowerGroup etsii jatkuvasti osaajia muun muassa seuraaviin tehtäviin: taloushallinnon asiantuntijatehtävät, suunnitteluinsinöörit, IT- ja ICT-alan osaajat sekä teollisuuden osaajat aina kädentaitoja vaativista käytännön tehtävistä työnjohtoon ja teknisen asiantuntijan tehtäviin. Myös teknisen myynnin osaajille on kysyntää.

Studentwork on suomalainen nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista. Studentwork palkkaa jatkuvasti sekä nuoria osaajia että kokeneita ammattilaisia erilaisiin tehtäviin. Tällä hetkellä kaipaamme osaajia esimerkiksi ICT-alan, asiakaspalvelun, teknisen suunnittelun, myynnin tai projektijohdon tehtäviin – ja niin edelleen. Asiakasyrityksemme arvostavat tehtäviin soveltuvaa koulutuspohjaa, vankkaa osaamista ja ennen kaikkea oikeaa asennetta työtä kohtaan. Tarjolla on niin täyspäiväisiä vakipaikkoja kuin opiskelijoille soveltuvia osa-aikatöitä. Studentwork toimii hyvin nykyaikaisin menetelmin ja on jatkuvasti aallonharjalla; rekrytointiprosessiimme osallistujat tulevat tutuiksi esimerkiksi Periscope-lähetysten ja videohaastattelujen kanssa!

Suomen Telecenter etsii pääasiassa kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön myyntineuvottelijoita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Myyntitehtävissä on mahdollisuus työskennellä mm. sähkö- ja energiansäästöratkaisuiden, teleoperaattorin tuote- ja palveluratkaisuiden tai vakuutusten parissa. Myyntikoulutuksemme on erittäin kattava, mikä takaa jokaiselle työntekijälle erinomaiset valmiudet myyntityöhön omasta taustasta tai aiemmasta työkokemuksesta riippumatta.

Tapahtuma on tarkoitettu työnhaussa oleville yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi