Oletko työnhaussa? Ihmetteletkö, miten portti työhaastatteluun avataan? Haluaisitko kuulla, mitä rekrytoijat odottavat työnhakijoilta? Entä mikä heidän mielestään on sosiaalisen median ja verkostoitumisen merkitys työnhaussa? Mitä sinä haluaisit heiltä kysyä?

Ilmoittaudu mukaan työnhakutilaisuuteen, jossa sinulla on mahdollisuus saada vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin työnhausta, sekä tavata työnantajia ja napata vaikka saman tien kutsu työhaastatteluun.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 27.10. Alma Median Tampereen tiloissa Siperiassa. Työnhausta ovat keskustelemassa Barona, Fonecta, Manpower, Sihti, StudentWork sekä Suomen Telecenter.

Ilmoittautuessasi voit esittää omia kysymyksiäsi jo etukäteen, ja toki vielä paikan päällä on mahdollisuus kysymyksille. Heillä kaikilla on myös tarjolla monipuolisia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joita on lyhyesti avattu tämän jutun lopussa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aktiivisesti työnhaussa oleville ja on maksuton. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista täällä.

Ohjelma:

12:30 Kahvitarjoilu alkaa
13:00 Alkusanat Monsterilta
13:15 Yritykset esittäytyvät
13:45 Paneelikeskustelu työnhausta
14:30 Vapaata keskustelua ja tutustumista yritysten ständeillä

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16.

Nappaa mukaan kasa CV:tä ja tule tapaamaan tulevaa työnantajaasi!

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Specialist, Job Seeker Services
Monster.fi

Barona esittely tulossa

Fonectalla etsitään erityisesti myynnin tekijöitä digimyynnin pariin. Fonectalla ollaan kiinnostuneita myös vastavalmistuneista tai pian valmistuvista opiskelijoista.

ManpowerGroup etsii osaajia seuraaviin tehtäviin: konetekniikan insinöörit, kielitaitoa omaavat assistentit, kirjanpito/palkkahallinto, IT-alan osaajat, service desk –henkilöt sekä kylmäalan ja teollisuuden ammattilaiset.

Sihti etsii työntekijöitä päätoimialoilleen: IT, teollisuus, rakentaminen, talous ja kaivos. He etsivät henkilöitä johtotehtäviin, esimiestehtäviin, asiantuntijoiksi sekä suorittavaan työhön. Tällä hetkellä he etsivät mm. palkanlaskijaa, kokenutta kirjanpitäjää, teknistä myyjää ja projektipäällikköä.

StudentWork palkkaa jatkuvasti uusia osaajia IT-käyttötuki-, asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviin. Asiakasneuvojan työssä arvostetaan englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä asiakaspalvelukokemusta, ja näitä töitä on tarjolla myös osa-aikaisena. Myyntitehtävissä arvostetaan aikaisempaa myyntikokemusta. Sekä asiakasneuvojan, että myynnin tehtävät ovat televiestintäalalla. Etsimme tällä hetkellä myös useita automaatio- ja sähkösuunnittelijoita. StudentWork on kiinnostunut kokeneempien osaajien lisäksi myös opiskelijoista ja vastavalmistuneista.

Suomen Telecenter etsii pääasiassa kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön myyntineuvottelijoita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Myyntitehtävissä on mahdollisuus työskennellä mm. sähkö- ja energiansäästöratkaisuiden, teleoperaattorin tuotteiden ja palveluiden, vakuutusten tai mediamyynnin parissa.