Maaliskuun loppupuolella järjestämme työnhakijoille suunnatun Monster Klubi -tapahtuman, jossa perehdytään tällä kertaa erilaisiin keinoihin erottautua työnhaussa.

Tänä päivänä haasteita työnhakuun tuovat kovan kilpailun lisäksi lukuisat eri rekrytointijärjestelmät ja niissä erottautuminen, unohtamatta perinteisempää sähköpostilla toimitettavaa avointa hakemusta.

Alma-talolle saapuu luennoimaan rekrytointikonsultti Mira Karilahti Psyconilta, ja luvassa on sekä keskustelua että käytännön harjoittelua.

Tapahtumassa vastataan muun muassa näihin kysymyksiin:

Tapahtuman aikataulu:

Aika: Torstai 22.3.2018 klo 13 alkaen
Paikka: Alma-talo Helsingin keskustassa, osoite Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki.

Klo 13.00 Kahvitarjoilu alkaa
Klo 13.30 Avaussanat – Mika Kiiskinen, Country Manager, Monster
Klo 13.40 Monster ja työnhaun trendit – Katri Laakso, Marketing Manager, Monster
Klo 14-15.00 Kuinka erottaudun hakijamassasta? Rekrytointikonsultti Mira Karilahti, Psycon Oy
Klo 15.00 Loppuyhteenveto

Tilaisuus päättyy viimeistään 15.30.

Ilmoittaudu tapahtumaan tai tilaa videotallenne

Klubille mahtuu 100 ensimmäistä, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla mukaan heti!

Tapahtumasta kuvataan videotallenne, eli jos et pääse osallistumaan tapahtumaan Alma-talolle, voit ilmoittaa meille yhteystietosi tämän linkin kautta, ja toimitamme tallenteen sinulle sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Mira Karilahti, Psycon Oy

Rekrytoinnin moniosaaja Mira Karilahti on työskennellyt Psyconilla yli 10 vuotta ja hänellä on pitkä kokemus rekrytoinneista hyvin erilaisilta toimialoilta ja tehtävänkuvista. Rekrytointityön lisäksi Karilahti sparraa työnhakijoita työnhakutaidoissa.

“Ydinsisältö ja innostus työhöni syntyvät vuorovaikutuksesta työnhakijoiden ja työnantajien kanssa. Parasta työssäni on tämän vuoropuhelun kehittäminen – sekä hakijakokemuksen että työnantajakuvan näkökulmasta.”, Karilahti kertoo työstään.