Tilaisuus on siirretty syksyyn!

*************************************

Torstaina 21.5. Alma Median Tampereen tiloissa Siperiassa kohtaavat työnantajat ja työnhakijat Monster Klubi rekrytointitilaisuuden puitteissa.

Uusia osaajia ovat etsimässä Alma Media, Barona, Fonecta,  Manpower, Sihti, StudentWork sekä Suomen Telecenter.

Heillä kaikilla on tarjolla monipuolisia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset kuulemaan, minkälaista näissä yrityksissä on työskennellä, ja keskustelemaan henkilökohtaisesti työnantajien edustajien kanssa.

Alma Media etsii osaajia seuraavilta osa-alueilta: WordPress, PHP, Java, Backend tietokannat mm. MySQL, MondoDB. Tekemisemme liikkuu luonnollisesti sisältömyynnin, ecommercen  ja mainonnan alueilla. Olemme kiinnostuneita sekä kokeneista, että vastavalmistuneista tekijöistä.

Fonectalla etsitään erityisesti myynnin tekijöitä, pääsääntöisesti puhelimella tapahtuvaan myyntityöhön. Lisäksi he tarjoavat myös jonkin verran kenttämyynnin paikkoja. Fonectalla ollaan kiinnostuneita myös vastavalmistuneista tai pian valmistuvista opiskelijoista.

ManpowerGroup etsii osaajia seuraaviin tehtäviin: konetekniikan insinöörit, kielitaitoa omaavat assistentit, kirjanpito/palkkahallinto, IT-alan osaajat, service desk –henkilöt sekä kylmäalan ja teollisuuden ammattilaiset.

Sihti etsii työntekijöitä päätoimialoilleen: IT, teollisuus, rakentaminen, talous ja kaivos. He etsivät henkilöitä johtotehtäviin, esimiestehtäviin, asiantuntijoiksi sekä suorittavaan työhön. Tällä hetkellä he etsivät mm. palkanlaskijaa, kokenutta kirjanpitäjää, teknistä myyjää ja projektipäällikköä.

StudentWork palkkaa jatkuvasti uusia osaajia IT-käyttötuki-, asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviin. Asiakasneuvojan työssä arvostetaan englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä asiakaspalvelukokemusta, ja näitä töitä on tarjolla myös osa-aikaisena. Myyntitehtävissä arvostetaan aikaisempaa myyntikokemusta. Sekä asiakasneuvojan, että myynnin tehtävät ovat televiestintäalalla. StudentWork on kiinnostunut kokeneempien osaajien lisäksi myös opiskelijoista ja vastavalmistuneista.

Suomen Telecenter etsii pääasiassa kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön myyntineuvottelijoita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Myyntitehtävissä on mahdollisuus työskennellä mm. sähkö- ja energiansäästöratkaisuiden, teleoperaattorin tuotteiden ja palveluiden, vakuutusten tai mediamyynnin parissa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aktiivisesti työnhaussa oleville ja on maksuton. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautua voit täällä

Mikä: Monster Klubi rekrytointitilaisuus
Milloin: to 21.5.2015 klo 14-16
Missä: Alma Media/Aamulehti ala-aula ja auditorio, Siperia, Helsinki

Ohjelma:
13:30 alkaen kahvitarjoilu.
14:00 Tervetulotoivotus ja Monsterin kuulumiset.
14:15 Yritykset esittäytyvät
14:45 Vapaata keskustelua ja tutustumista yritysten ständeillä Alma-talon aulassa
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16.

Nappaa mukaan kasa CV:tä ja tule tapaamaan tulevaa työnantajaasi!

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen