Restonomi Ville Vartiainen aloitteli työnhakua keväällä 2013, ja valmistuminen häämötti kesän korvalla. Yhdeksi työnhakukanavaksi Ville valitsi Monsterin. Hän loi käyttäjätilin, ja tallensi CV:nsä työnantajien ulottuville.

– Päätin luoda Monsterissa profiilin ja tuoda esille CV:ni ja osaamistani. Monsterin kautta lähettäessä työhakemuksia, kaikki tietoni olivat jo valmiina yhdessä paikassa. Lisäksi ajattelin, ettei siitä ainakaan olisi haittaakaan, jos joku työnantaja päätyisi vilkaisemaan tietojani, ja niinhän siinä sitten lopulta kävikin, kertoo Ville kokemuksistaan.

Ville sai ensimmäisen yhteydenoton StudentWorkilta, jonka rekrytoija oli löytänyt Villen CV:n Monsterista.

– Kävin StudentWorkilla ensimmäisessä haastattelussa vain muutama päivä yhteydenoton jälkeen. Tämän jälkeen kävin kahteen otteeseen haastattelussa nykyisellä työnantajallani. Koko prosessi eteni muutamassa viikossa työsopimuksen allekirjoittamiseen ja työt aloitin tästä kahden viikon kuluttua, tammikuussa 2014.

Ennen nykyistä työtehtäväänsä Ville on työskennellyt monipuolisissa tehtävissä kokous- ja tapahtumajärjestämisen, myynnin tuen, asiakaspalvelun ja kuljetus- ja ravintola-alan parissa. Villellä onkin hyvä vinkki CV:tä kirjoittaville työnhakijoille.

– Olen aina pyrkinyt siihen, että CV:ni olisi lyhyt ja ytimekäs, ja että sieltä korostuisi selkeimmin vahvuuteni ja ne seikat, joiden koen eniten vaikuttavan rekrytointiin.

Ville kiittelee niin Monsteria kuin nykyistä työnantajaansakin sujuvasta rekrytointiprosessista.

– Mielestäni Monster on hyvä kanava työnhakuun ja rekrytointiin. Olin enemmän kuin tyytyväinen siihen, miten koko rekrytointiprosessi nykyisen työni osalta eteni. Olen ollut todella tyytyväinen työhöni. Koulutukseni ja aikaisempi työkokemukseni tukevat hyvin nykyisiä tehtäviä. Työ on haastavaa ja se kehittää jatkuvasti minua sekä saan olla mukana kehittämässä toimintaamme.

CV:n voi tallentaa kätevästi muutamalla klikkauksella lataamalla Monsteriin valmiin CV:n. Aloittaa voi luomalla käyttäjätilin, tai kirjautumalla olemassa olevalle käyttäjätilille. Muutamilla vinkeillä parannat CV:si huomioarvoa ja löydettävyyttä. Lisäksi kannattaa vielä varmistaa, että CV:si muodostaa johdonmukaisen kokonaisuuden ja antaa osaamisestasi selkeän kuvan.

Avoimia työpaikkoja voi selailla täällä.

Mirva Puranen