Etsitkö asiantuntija- tai esimiestyötä? Ilmoittaudu vuoden reippaimpaan rekrytapahtumaan, jossa yhteinen kävelykierros voi olla ensi askel työsuhteeseen.

Reippailun ja rekrytoinnin yhdistävä Walk for Jobs on pian taas täällä! Aamupäivän aikana yritysten edustajat ja korkeakoulutetut työnhakijat saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa lyhyellä kävelylenkillä. Jos molemmilla osapuolilla synkkaa, juttua voidaan jatkaa esimerkiksi työhaastattelun merkeissä. Tapahtuman avulla useat korkeakoulutetut työnhakijat ovat työllistyneet.

Walk for Jobs on saanut aikaisemmilta osallistujilta (sekä yrityksiltä että työnhakijoilta) paljon kiitosta sen tyypillisistä rekrytapahtumista poikkeavasta konseptista ja rennosta ilmapiiristä.

Maksuton tapahtuma järjestetään perjantaina 27.9. klo 9–12.30 ja tänä vuonna sijaintina toimii Töölon Kisahalli (Paavo Nurmen kuja 1 C, Helsinki). Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen.

Verkostoidu yritysten ja uravalmentajien kanssa

Tapahtuma on suunnattu korkeakoulutetuille uusimaalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet työllistymismahdollisuuksista asiantuntija- tai esimiestyöstä. Tavoitteena on tehdä työnhakijan ja työnantajan ensikohtaamisen helpoksi.

Mukana on jo kymmeniä erikokoisia yrityksiä erilaisilta aloilta (mm. ICT, myynti, markkinointi, taloushallinto, viestintä, tekniikka ja tutkimus) sekä oppilaitoksia ja osuuskuntia. Listan osallistuvista yrityksistä näet tapahtuman sivuilta.

Tämä on loistava tilaisuus tutustua yrityksiin ja organisaatioihin, laajentaa omaa kontaktiverkostoaan sekä saada tietoa nykyisestä työtilanteesta ja ennakkotietoa yrityksissä avautuvista työpaikoista.

Tapahtumaan osallistuu myös useita uravalmentajia, joilta on mahdollista saada sparrausapua ja vinkkejä oman työuran seuraaviin askeliin. Hakijoiden on myös mahdollista osallistua mini-workshoppeihin työnhaun ajankohtaisista teemoista esimerkiksi työnhaun verkostoituminen, hissipuhe yms.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtumassa vauhti on vapaa, samoin tyyli, kunhan ei pönötetä. Walk for Jobs on työnhakijalle tuhannen taalan paikka kertoa työnantajille kasvokkain osaamisestaan ja tuoda esiin persoonaansa. Miksi siis jättäisit tilaisuuden käyttämättä?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestää akavalaisten liittojen Työnhakuveturi, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen työnhakijoiden työnhakuvalmiuksia. Tapahtuman konseptin taustalla on tamperelainen Uratehdas, jonka oma Walk for Jobs järjestettiin Pyynikin urheilukentällä 30.8.