Maanantaina alkuillasta Alma-talolle kokoontui joukko työnhakijoita ja työnantajia odottavissa tunnelmissa. Hiukan ennen neljää tunnelma oli hiukan jännittynyt, mutta toiveikas. Alkamassa oli myyntialan osaajille suunnattu Monster Klubi, jossa viisi työnantajaa oli tullut etsimään alan osaajia riveihinsä, ja noin viisikymmentä työnhakijaa tutustumaan näihin mahdollisuuksiin. Paikalla olivat Alma Media, Argenta, Celectus, Personalhuset Staffing Group sekä R-kioski.

 

Tilaisuus startattiin napakoilla viiden minuutin puheenvuoroilla, joiden aikana työnantajat esittelivät hiukan toimintaansa, ja minkälaista osaamista heillä on haussa. Sen jälkeen aloitettiin tutustuminen puolin ja toisin yritysten ständeillä Alma-talon aulassa. Kuhina ja puheensorina oli kova, ja kontakteja etsittiin aktiivisesti. Työnhakijoilla oli odotellessa myös tilaisuus pyytää kommentteja CV:stä ja hakemuksesta Monsterin työnhakuasiantuntijalta, ja tätä mahdollisuutta hyödynnettiinkin ahkerasti. Erityisesti CV:n sisällön räätälöinti työpaikkakohtaisesti puhututti. Vinkkejä kiiteltiin ja CV:tä lähdettiin viilaamaan uusin eväin.

 

Viimeisenä ständiään olivat purkamassa R-kioskin Anne Lahervuori sekä Anu Ikola. He olivat erittäin innostuneita tilaisuuden annista, ja vakuuttuneita siitä, että olivat löytäneet uusia R-kioskiyrittäjiä joukkoonsa. Myös Alma Median mediamyynnistä Kirsi Haaksluoto säesti tilaisuuden olleen onnistunut kokonaispaketti. Näillä ajatuksilla vastaavantyyppisiä tilaisuuksia varmasti tullaan järjestämään toistekin.

 

”Tilaisuus oli erittäin hyvä ja sain työtarjouksen heti. Minua haastateltiin jo paikan päällä aulapalvelutyötehtävään ja pääsin jatkoon. Tänään aamulla tuli jo sähköpostiviesti että minut esitellään asiakasyritykselle samantien. Kiitos tästä tapahtumasta Monster ja järjestäkää vastaavanlaisia enemmänkin:) Hienoa!”

 

Kiitos kaikille paikalla olijoille vielä kerran!

 

Mirva Puranen