Kaupallinen yhteistyö: Tutustu työnantajaan

 

 
Espoon suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa vastuullisuus, kestävä kehitys ja monikulttuurisuus ovat osa arkea. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Tavoitteena on tarjota perheille mahdollisuus valita lapsen ja perheen tarpeisiin soveltuva päivähoitopaikka tai muu varhaiskasvatuspalvelu.

Toiminta perustuu lapsuuden arvostamiseen, lasten yksilöllisyyteen ja hyvinvointiin. Espoo järjestää suunnitelmallista ja tavoitteellista hoitoa, kasvatusta ja opetusta, jossa otetaan huomioon lasten ikä ja erilaiset kehitysvaiheet. Espoon kaupunki toteuttaa perusopetuslain mukaista esiopetusta 6-vuotiaille lapsille. Tavoitteena on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Espoo on palkittu UNESCOn Oppiva kaupunki -palkinnolla saavutuksistaan elinikäisen oppimisen edelläkävijänä ja mahdollistajana.

Espoon kaupungilla on yli 900 varhaiskasvatuksen opettajaa ja tällä hetkellä avoinna runsaasti tehtäviä uuteen toimintaan. Lisäksi kaupunki valmistautuu jo lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen ja siksi haussa on nyt uusia varhaiskasvatuksen ammattilaisia.

Tervetuloa joukkoomme, hae mukaan!

Katso avoimet työpaikat

Artikkelin on tuottanut Espoon kaupunki.