Vuoden päättävässä Monster Klubi-työnhakutapahtumassa Helsingissä avataan verkostoitumisen monia mahdollisuuksia ja hyötyjä työnhakijalle. Ja mitäpä olisi verkostoituminen pelkkänä luentona, joten tilaisuuden alussa on glögin siemailun lomassa runsaasti aikaa tutustua ja löytää uusia kontakteja omiin verkostoihinsa.

Vieraiksi saamme rekrytointipalveluiden vastuukonsultin Milla Kansosen Psyconilta, sekä Research Consultant Tapani Aittoniemen ManpowerGroupilta.

Milla tuo omassa puheenvuorossaan esille verkostoitumisen hyötyjä ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, sekä opastaa ammatillisen henkilöbrändin rakentamisessa ja merkityksessä työnhakijalle. Tapanin johdolla kurkistetaan, mitä hänen käytännön työhönsä research consultantina kuuluu, mistä hän osaajia etsii ja millä keinoin, ja mikä suositusten ja verkostojen rooli tässä kaikessa on.

Vieraidemme tarkemmat esittelyt löydät hiukan alempaa.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan mahtuu 100 ensimmäistä, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan!

Keskiviikko 14.12. klo 12:15-15:30
Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

Mahdollisuus tutustua ja verkostoitua glögien ja purtavan äärellä alkaa jo klo 12:15. Puheenvuorot starttaavat klo 13.

Tapahtuma on tarkoitettu työnhaussa oleville yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen
Manager, Job Seeker Services
Monster.fi

************

Milla Kansonen, Psycon Oy
Milla on modernin, vuorovaikutteisen rekrytoinnin ja työelämän tekijä ja puolestapuhuja. Hänen intohimonaan on rakentaa ja kehittää hyvinvoivaa ja vuorovaikutteista työkulttuuria ja -elämää. Milla työskentelee rekrytointipalvelujen vastuukonsulttina Psyconilla. Tavoitat Millan Twitteristä (millakansonen) ja LinkedInistä (Milla Kansonen). Psycon on rekrytointeihin, henkilöarviointiin ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut kotimainen konsulttiyhtiö, joka vaalii palvelujen korkeaa laatua kyvykkyyden, menetelmien ja järjestelmien jatkuvalla kehittämisellä.

Tapani Aittoniemi, ManpowerGroup
Tapani on rekrytoinnin ja resursoinnin moniottelija. Hän on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa globaalia resursointimallia ja tehnyt satoja eri tasoisia asiantuntija-, keskijohto ja päällikkötason rekrytointeja. Viimeisen 18 kuukauden ajan hän on keskittynyt suorahakuun hoitaen erilaisia toimeksiantoja alkaen määräaikaisesta varastomiehen vuokratoimeksiannosta pörssiyhtiön talousjohtajaan saakka. Tapani kouluttaa ManpowerGroupilla uravalmennettavia sosiaalisen median käytöstä työnhaussa sekä luennoi samoista aiheista yliopistoilla ja eri sidosryhmille.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/tapaniaittoniemi | Twitter: @TAittoniemi

ManpowerGroup on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, konsultointiin sekä palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii 80 maassa ja tekee vuosittain yli 3 miljoonaa rekrytointia vakituisiin tai määräaikaisiin tehtäviin.