Jos nykyinen tai entinen työnantajasi on ansainnut positiivisen tunnustuksen, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, sillä parasta työnantajaa etsitään jälleen! 

Vuoden Työnantaja -kilpailun tavoite on nostaa esiin parhaat työnantajat ja hyvän työnantajuuden käytännöt. Voittajan valinnassa painotetaan työntekijöistä huolehtimista, työntekijöiden motivoimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia ja -kulttuuria. Lisäksi huomioidaan yrityksen tunnusluvut sekä vaikutus alueen työllisyyteen ja talouteen. Pirkanmaan parasta työnantajaa etsitään jo 37. kerran. Vaasassa kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna.

Kuka tahansa voi ilmiantaa hyvänä työnantajana pitämänsä yrityksen mukaan. Kilpailuun voi ehdottaa yritystä, joka ehdottajan omasta mielestä täyttää hyvän työnantajan määritelmän. Yritys tai yhteisö ei voi osallistua kilpailuun rahalla tai johdon päätöksellä, vaan osallistuminen tapahtuu ainoastaan yleisten ilmiantojen kautta. Ilmiantojen perusteella valitaan jatkoon 10 finalistia, jotka käyvät loppuvuoden aikana läpi tiukan seulan. Vuoden työnantaja -kilpailun voittaja valitaan haastattelujen, henkilöstökyselyn sekä raadin yhteisvaikutuksella. Lisäksi palkitaan yleisöäänestyksen pohjalta yleisön suosikki.

Ilmianna Pirkanmaan Vuoden työnantaja

Ilmianna Vaasan Vuoden työnantaja

Ehdotuksia hyvistä työnantajista otetaan mukaan 31.10. asti. Pirkanmaan Vuoden työnantaja julkistetaan 15.1.2020. Vaasan Vuoden työnantaja julkistetaan 11.12.2019.
Ilmiantoja tehneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja sekä yhdelle onnekkaalle palkallinen vapaapäivä.

Kilpailun toteutuksesta vastaa Pirkanmaalla vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari. Vaasassa kilpailua järjestää Vaasan Nuorkauppakamari.