Etsitkö asiantuntija- tai esimiestyötä? Tule mukaan syksyn reippaimpaan rekrytointitapahtumaan!

Jo kolmatta kertaa järjestettävä virkistävän erilainen rekrytointitapahtuma Walk for Jobs yhdistää työnhakijat ja työnantajat rennon liikunnan merkeissä. Aamupäivän aikana työnantajat ja korkeakoulutetut työnhakijat saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa lyhyellä kävelylenkillä. Jos yhteinen sävel löytyy, voidaan jatkosta sopia.

Maksuton tapahtuma järjestetään perjantaina 21.9. klo 9–12 ja tänä vuonna sijaintina toimii Espoon Otahalli (Otaranta 6, Espoo).

Kenelle Walk for Jobs on suunnattu?

Tapahtuma on suunnattu korkeakoulutetuille työtä hakeville uusimaalaisille. Mukana on kymmeniä yrityksiä erilaisilta aloilta ja eri kokoluokista. Koko listan osallistuvista yrityksistä näet tapahtuman omilta sivuilta.

Erimerkiksi alanvaihtajille tapahtuma on uusien yrityskontaktien lisäksi myös hyvä tilaisuus verkostoitua uraneuvojien kanssa ja kysyä vinkkejä. Lisäksi paikalla on useita oppilaitosten edustajia, joten myös jatkokouluttautumisesta kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle.

Miksi tapahtumaan kannattaa osallistua?

Walk for Jobs on työnhakijalle hieno tilaisuus tutustua yrityksiin ja kartoittaa, minkälaisia työpaikkoja on tällä hetkellä tai tulevaisuudessa avoinna. Samalla voi verkostoitua uusien ihmisten kanssa ja saada arvokkaita kontakteja.

Aikaisempien tapahtumien tunnelmaa on kehuttu positiiviseksi, mutkattomaksi ja rennoksi, mikä mahdollistaa aidon kohtaamisen. Tapahtuman uniikki konsepti toimii – Reipas ulkoilu poistaa jännitystä ja helpottaa hyvän ensivaikutelman antamista.

–Kuten moni työnhakija tietää, pääsy työhaastatteluun ei ole läheskään itsestäänselvyys. Walk for Jobs -tapahtumassa on 100 % mahdollisuus kohdata työnantajan edustajia kasvokkain ja myydä omaa osaamistaan, vinkkaa tapahtuman koulutuspäällikkö Sirpa Huttunen.

Moni yrityksistä osallistuu tapahtumaan jo kolmatta kertaa, mikä puolestaan kertoo siitä, että Walk for Jobs on koettu hyödylliseksi myös työnantajan näkökulmasta.

Miksi siis jättäisit mahdollisuuden käyttämättä?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestää akavalaisten liittojen Työnhakuveturi, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen työnhakijoiden työnhakuvalmiuksia.

Walk for Jobs myös Tampereella

Walk for Jobs -tapahtuman juuret ovat Pirkanmaalla, jossa tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa.

Pirkanmaalaisille korkeakoulutetuille suunnattu Walk for Jobs järjestetään 14.9.2018 Tamperella klo 9–12 Pyynikin urheilukentällä. Mukaan on ilmoittautunut jo kymmeniä mielenkiintoisia yrityksiä.

Ilmoittaudu Tampereen tapahtumaan

Walk for Jobs -tapahtuman Pirkanmaalla järjestää Uratehdas. Walk For Jobs on Uratehtaan kehittämä konsepti.