Saranen Consulting järjestää ICT-alan ammattilaisille rekrytointitapahtuman Espoossa 8.3.2016. Tapahtumassa tavoitteena on yhdistää alan ammattilaiset ja avoimet työpaikat. Työnhakijoille on tarjolla työnhakuun ja tulevaisuuden työhön liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, kohtaamisia työnantajien kanssa ständeillä, yritysesittelyitä sekä speed date-henkisiä pikahaastatteluja kahden kesken.

Tulevaisuuden työntekijä -seminaari

Tapahtuman aloittaa Tulevaisuuden työntekijä –seminaari. Seminaarissa alustetaan työnhaun ja tulevaisuuden työn tekemisen teemoja mm. Googlen toimialajohtaja Jonna Toikan, Ohjelmistoyrittäjien Rasmus Roihan sekä Sovelton palvelupäällikkö Sami Leppäsen johdolla. Lisäksi rekrytoijat kertovat käytännön vinkkejä työnhakemiseen ja tekemiseen liittyen.

Pikatreffeille työnantajien kanssa

Seminaarin jälkeen rekrytointimessuilla työnhakijat voivat keskustella yritysten kanssa ständien lisäksi kahdenkeskisissä speed date –pikahaastatteluissa. Pikahaastattelut kiinnostavat sekä työnhakijoita että työnantajia, koska ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvot vastatusten ja päästä kertomaan puolin ja toisin odotuksista ja osaamisista.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka löytyy tapahtuman nettisivuilta.

 

Saranen Consulting

Saranen Consulting on rekrytoiviin koulutusohjelmiin sekä outplacement-palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja asiantuntijoita uusiin töihin. Vuositasolla yli 350 yritystä löytää uusia työntekijöitä kauttamme. Toteutamme palvelumme tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.  Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia.